Beoordeeld met een 9.6 9.6
AI Nieuws: nieuwe medewerker

AI Nieuws: nieuwe medewerker

We hebben niet stilgezetten bij Accent Interactive. Nieuwe klanten hebben we mogen verwelkomen, en mooie projecten uitgevoerd voor onze trouwe klanten. En wij zijn natuurlijk erg blij met al deze drukte! Gelukkig is Tijmen ons team komen versterken, om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen.

Hij zal zich hieronder in het kort even voorstellen. Verder: een elevator pitch is iets dat je als ondernemer bijna niet meer kunt missen. In één minuut vertellen wie je bent en wat je doet: dat is moeilijker dan het lijkt. Roxanne geeft deze maand tips waarmee je goed voor de dag kunt komen. Succes!

Even voorstellen

Deze maand is Tijmen ons team komen versterken. Tijmen is een developer in hart en nieren. "Ik vind gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en performance belangrijker dan een mooi ontwerp met onnodige poespas". Gelukkig hebben wij naast Tijmen nog een paar goede ontwerpers, met weer een heel andere mening. Dat houdt het team scherp!

"Ik werk graag aan de backend van een website, maar werken aan de frontend vind ik ook leuk om te doen. Mijn grote voorbeelden zijn Roger Federer en Steve Jobs". Tijmen, we wensen je veel werkplezier toe!

Een succesvolle Magento webshop?

Accent Interactive heeft veel ervaring met het ontwikkelen van Magento webshops. Magento is het meest uitgebreide webshop beheersysteem ter wereld, en biedt daardoor vele mogelijkheden. Voordat we een maatwerk Magento webshop ontwikkelen, gaan we graag met jou in gesprek om aan de hand van jouw productaanbod, doelgroep en doelstellingen de juiste strategie voor jouw webshop in kaart te brengen. Aan de hand van deze strategie wordt een voor jouw organisatie uniek grafisch ontwerp ontwikkeld. Dit ontwerp wordt vervolgens ingebouwd binnen het Magento platform. Maak een afspraak

Tips voor een goede elevator pitch

Een elevator pitch is iets dat je als ondernemer bijna niet meer kunt missen. Maar wat is een elevator pitch precies, en hoe maak je die zo goed mogelijk? In deze blog zetten we het voor je op een rijtje. Elevator pitch Een elevator pitch is een boodschap van maximaal een minuut, waarin je vertelt wie jij bent als ondernemer, wat je doet en in welke bedrijfstakken je dat doet. De pitch is bedoeld voor zakelijke contacten. Op die manier kunnen zij direct inschatten wat ze aan jou als ondernemer hebben en of jij geschikt bent voor een bepaalde opdracht. Om een goede elevator pitch in elkaar te zetten, kun je de tips op ons blog ter harte nemen. Lees verder