Beoordeeld met een 9.5 9.5
Chilla Bikini Boutique

Chilla Bikini Boutique

Chilla Bikini Boutique webshop

Chilla heeft een B2C Magento webshop. Een goede B2C webshop voldoet aan de wensen van de consument. Om concurrenten voor te zijn moet alles in de webshop kloppen. De webshop heeft een gebruiksvriendelijke interface en is voorzien van het nieuwste design.

 

Chilla Bikini Boutique

 Koop je bikini online bij . Sinds 1998 het adres voor de mooiste bikini en badmode merken. Zij hebben een groot assortiment aan exclusieve designer bikini´s van de meest populaire merken. De  badmode accessoires zorgen voor de finishing touch bij iedere strandoutfit. Van strandtassen, strandhoeden en slippers, tot hoofdbanden en sieraden. Creëer je perfecte look!

Chilla Bikini Boutique
Preview

Statistieken Chilla Bikini Boutique

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzend, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts.

Conversiepercentage verhoogd met 34,99%

Het conversiepercentage is het percentage van succesvolle conversie binnen het totaal aantal bezoekers van een website.

Transacties verhoogd met 15,26%

Transacties is het totale aantal voltooide aankopen op de webshop.

Stats

Case

De webshop eigenaar was op zoek naar een goede partij om haar succesvolle webshop verder te optimaliseren. Het doel was om de e-Commerce functionaliteit te verbeteren en de klantervaring te verhogen. De resultaten zijn in korte tijd enorm omhoog geschoten.

Interesse? Neem contact op

Je kan ons mailen, bellen 0172-603130 en chatten. Vanessa staat je graag te woord.

Case