Beoordeeld met een 9.5 9.5
Behangwebshop

Magento webshop voor Behangwebshop

De webshop van Behangwebshop is gebouwd op het Magento platform. Het bestellen van behang was nog nooit zo makkelijk. Bij behangwebshop.nl is er een groot assortiment behang en fotobehang met meer dan 10.000 designs online te vinden, van alle bekende topmerken zoals Eijffinger behang, al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang. 

 

Behangwebshop.nl

Behangwebshop.nl is een onderdeel van Behangersbedrijf Veltenaar sinds 1989 de adviseur voor wandbekleding, bekijk onze behangcollecties online of breng een bezoek aan hun winkel. Het bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Het team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen. De verkopers zijn ervaren en gedreven, met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen het juiste behang te vinden. Zij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in deze bedrijfstak bestaat. www.behangwebshop.nl

Preview

Statistieken Behangwebshop

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzend, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts.

Nieuwe gebruikers verhoogd met 30,75%

Nieuwe bezoekers: Dit zijn de bezoekers de webshop voor de eerste keer bezoeken.

Terugkerende gebruikers verhoogd met 29,10%

Dit zijn de bezoekers die jouw webshop al een keer bezocht hebben en opnieuw jouw site benaderen.

Stats

Case

De webshop eigenaar was op zoek naar een goede partij om zijn succesvolle webshop verder te optimaliseren en door te ontwikkelen. Het doel was om de e-Commerce functionaliteit te verbeteren en de klantervaring te verhogen door een betrouwbaar en schaalbaar nieuw platform te ontwikkelen. Een nieuwe Magento webshop werd ontworpen en ontwikkeld. De resultaten zijn in korte tijd enorm omhoog geschoten.

De webshop van Behangwebshop is gebouwd op het Magento content management systeem (CMS). Het zoek en bestelproces is zeer gemakkelijk. Er is een rekenmodule gebouwd voor het berekenen van het aantal rollen behang dat de klant nodig heeft. Zo koopt de klant nooit teveel. De website en het check-outproces is volledig geoptimaliseerd voor de beste gebruikerservaring.

Interesse? Neem contact op

Je kan ons mailen, bellen 0172-603130 en chatten. Vanessa staat je graag te woord.

Case