Beoordeeld met een 9.5 9.5
We gaan uitbreiden!

We gaan uitbreiden!

We gaan uitbreiden!

Het kantoor van Accent Interactive werd een beetje aan de kleine kant. Gelukkig hebben we een goede oplossing hiervoor kunnen verzinnen. Het naastgelegen kantoor kwam vrij en die huren we er nu gewoon bij. Joost krijgt zijn eigen kantoor en we hebben nu een aparte lunch- en vergaderruimte. Wil je onze nieuwe ruimte aanschouwen onder het genot van een kopje koffie of een borrel? Je bent van harte welkom!

Als zzp’er kan een website laten maken een dure uitgave zijn. Zeker als starter heb je daar niet altijd een budget voor. Gelukkig is er ook nog een andere optie: het leasen van een website of webshop. En dat voor maar € 35,- per maand inclusief hosting! www.sitelease.nu

Uitgelicht

ROC Leerwerkbedrijven 

Wij zijn reuze trots dat we de diverse huisstijlen en websites van ROC Mondriaan leerwerkbedrijven hebben mogen maken! Benieuwd naar het resultaat?

ROC Mondriaan biedt rond de 200 verschillende opleidingen in 28 scholen aan. Deze zijn verdeeld in 12 beroepssectoren zodat je een voorselectie kunt maken van welke richting geschikt voor je is. Mondriaan heeft kennis van de arbeidsmarkt en kan goed adviseren bij het kiezen van de meest geschikte opleiding.

>> www.accentinteractive.nl/portfolio

Social media trends voor 2016

Geschreven door Roxanne Buisman

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. En dat geldt ook voor social media. Veel trends die we dit jaar zullen zijn, hebben zich in 2015 al ontwikkeld. Toch zijn er ook een paar nieuwe trends te ontdekken. Hieronder een overzicht van de belangrijkste:

- Live is het helemaal
 
Lees verder