Vitaminesperpost

Case

Accent Interactive BV realiseerde de Magento webshop van Vitamines Per Post. In korte tijd is de online groei van deze gezonde webshop enorm toegenomen. De webshop is zeer vernieuwend en optimaal converterend. Er is een loyaltyproramma waarmee je punten kunt verdienen. Deze punten zijn in te leveren voor kortingen op bestellingen. Op die manier vergroten zij de loyaliteit en zorgen zij ervoor dat je klanten onderdeel worden van hun ‘sales-team’.

De webshop eigenaar was op zoek naar een goede partij om zijn succesvolle webshop verder te optimaliseren en door te ontwikkelen.  De resultaten zijn in korte tijd enorm omhoog geschoten.

 

DOEL

Meer dan 60% conversie ten opzichte van de oude situatie! De nieuwe website brengt veel beter de producten van Vitamines Per Post tot uiting en sluit bovendien veel beter aan op de (aankoop)reis van consumenten. Korte lijnen, snel schakelen en pro actief meedenken waren zijn wensen. Accent Interactive werd als bureau aanbevolen. Het is een match!

 

RESULTAAT 

Accent Interactive BV realiseerde de Magento webshop van Vitamines Per Post. In korte tijd is de online groei ( > 60 %) van deze gezonde webshop enorm toegenomen. De webshop is zeer vernieuwend en optimaal converterend. Er is een loyaltyproramma waarmee je punten kunt verdienen. Deze punten zijn in te leveren voor kortingen op bestellingen. Op die manier vergroten zij de loyaliteit en zorgen zij ervoor dat je klanten onderdeel worden van hun ‘sales-team’.

 

SAMENWERKEN?

E-commerce bureau Accent Interactive zorgt ervoor dat jouw B2C webshop voldoet aan de wensen van de consument. Om concurrenten voor te zijn, moet alles in de webshop kloppen. Zo is hij technisch in orde, heeft hij een gebruiksvriendelijke interface en is hij voorzien van het nieuwste design. Alles specifiek gericht op de B2C doelgroep.

Wij willen graag jouw partner in e-commerce zijn. Samen doorlopen we de stappen uit onderstaand model. Hoewel niet elk project hetzelfde is, vormt dit model wel de leidraad. Onze werkwijze is erop gericht je bij iedere stap in het proces te betrekken. Na de realisatie ben je niet van ons af: ook als de webshop is opgeleverd kun je altijd bij ons terecht. We hebben korte communicatielijnen en blijven met je meedenken. Zoals goede partners dat doen. 0172-603130

 

Over Vitamines Per Post

Zij geloven dat natuurlijke producten beter zijn voor de gezondheid dan synthetische (kunstmatige) stoffen. Zij verkopen zowel natuurlijke als natuur-identieke voedingssupplementen. Hun selectie van hoogwaardige natuurlijke producten is onderscheidend van andere aanbieders in de voedingssupplementen markt. De missie van Vitamines Per post is om kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke voedingssupplementen tegen een gezonde prijs aan te bieden. www.vitaminesperpost.nl

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.