Beoordeeld met een 9.5 9.5
Vetex B.V.

Magento platform Vetex

Voor Vetex B.V. heeft Accent Interactive BV een aantal webshops ontwikkeld. Het doel hiervan was om één template te ontwikkelen die op basis van fotografie en kleur een totaal andere look and feel zou krijgen. Deze succesvolle webshops zijn ontworpen en gebouwd in het populaire Magento webshop platform.

 

Vetex

Bij Vetex.nl bestelt u ondergoed voor het hele gezin, van grote merken. U kunt bij Vetex, naast ondergoed, ook nachtmode en badmode online kopen. Kijk eens rond op de webshop om de producten te vinden die u zoekt. Vetex heeft een snelle en veilige betaalmethode, waardoor bestellen eenvoudig is. U kunt producten vergelijken en beoordelen met slechts een paar klikken. Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van uw ondergoed en nachtmode online bij Vetex.nl! www.vetex.nl

Vetex
Preview

Statistieken Vetex

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzend, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts.

Conversiepercentage van e-commerce verhoogd met 64,6%

Het conversiepercentage is het percentage van succesvolle conversie binnen het totaal aantal bezoekers van een website

Transacties verhoogd met 144,78%

Transacties is het totale aantal voltooide aankopen op de webshop.

Stats

Case

Het team van Vetex wilde een nieuwe internationale webshop met ruimte voor marketingactiviteiten, eigentijds design en groei. Daarnaast was de wens om zelf de content en orderverwerking te regelen wat zich vertaald in een makkelijk en overzichtelijk CMS. Samen hebben we gekozen voor Magento als platform. Een verdubbeling van conversie ten opzichte van de oude situatie! De nieuwe website brengt veel beter de producten van Sloggies tot uiting en sluit bovendien veel beter aan op de (aankoop)reis van consumenten.

Interesse? Neem contact op

Je kan ons mailen, bellen 0172-603130 en chatten. Vanessa staat je graag te woord.

Case