Beoordeeld met een 9.5 9.5
Website ZoetWater

Website ZoetWater

Website ZoetWater

Ontwerp een strakke, overzichtelijke website welke de identiteit en het sfeervolle karakter van het restaurant, hotel en de jachthaven overbrengt op de bezoeker. Een website die zich onderscheid van branchegenoten.

 

ZoetWater

Deze uitzonderlijk mooie locatie aan de Nieuwkoopse plassen heeft jarenlang De Ziende geheten. Vanaf april 2017 werd definitief een andere koers ingeslagen en ging er een frisse wind over ZoetWater waaien.

Preview

Statistieken ZoetWater

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzend, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts.

Nieuwe gebruikers verhoogt met 140%

Nieuwe bezoekers: Dit zijn de bezoekers de webshop voor de eerste keer bezoeken.

Terugkerende gebruikers verhoogt met 137,12%

Dit zijn de bezoekers die jouw webshop al een keer bezocht hebben en opnieuw jouw site benaderen.

Stats

Case 

Ontwerp een overzichtelijke en lichte website welke de propositie en de nieuwe identiteit overbrengt van het restaurant, hotel en de jachthaven .Zoetwater heeft Accent Interactive daarnaast gevraagd een huissstijl te ontwikkelen die zowel jong als oud publiek aanspreekt. Op de website hebben wij door middel van kleur gebruik onderscheid gemaakt tussen het Hotel, Restaurant, Camping en Bootverhuur.  Samen met deze nieuwe koers ging een nieuwe website gepaard die wij aan de hand van de huisstijl hebben ontworpen.

Interesse? Neem contact op

Je kan ons mailen, bellen 0172-603130 en chatten. Vanessa staat je graag te woord.

Case