Beoordeeld met een 9.5 9.5
Nieuwsbrief Mei

Say Yes To The Dress

De nieuwe webshop van Say Yes To The Dress is een waar pareltje geworden. Team SYTTD bedankt voor deze geweldige samenwerking. Wat zijn wij blij met dit mooie resultaat! Met zo'n webshop wil iedereen wel gaan trouwen.

Say Yes To The Dress is een unieke Nederlandse webshop op het gebied van bruidsaccessoires. Hun collectie is hip & hot - en je vindt bij hen de mooiste accessoires om jouw look compleet te maken. Van bijzondere bruidsschoenen en haaraccessoires tot comfy kimono's en sexy bruidslingerie. Altijd in jouw stijl!

Benieuwd naar het eindresultaat?

Bekijk de website op: www.sayyestothedress.nl

say yes to the dress

De winnaar is .....

De winnaar van de Koningsactie is bekend. Het is ....... Marco Bruijnes geworden. Gefeliciteerd Marco, jij bent de gelukkige winnaar van de Thaise Yoga Massage gegeven door ITM Thai Hand Amsterdam . Je kan de prijs afhalen op ons kantoor. Dan helpen we je meteen even met het maken van een afspraak.

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd. ITM Thai Hand Amsterdam heeft een leuke tegoedbon voor alle mensen die hebben meegespeeld. Dus houd je mailbox goed in de gaten.

Wil jij ook zo'n marketingactie inzetten voor jouw bedrijf? Of wil je jouw bedrijf een boost geven met een unieke campagne? Mail dan naar vanessa@accentinteractive.nl