Bruidsoutlet

Case

Voor Bruidsoutlet in Leiden hebben wij een doeltreffende Magento webshop ontwikkeld die voorzien is van alle gemakken. Accent Interactive BV heeft een totaaloplossing geboden op het gebied van mobiele e-commerce. Met onze e-commerce pakketten garanderen wij een mooie, efficiente en geoptimaliseerde webshop waarin bezoekers eenvoudig het gewenste product vinden en bestellen. Hierbij beheren zij dankzij het gebruiksvriendelijke Magento CMS eenvoudig het systeem achter de webshop. Ook zijn omnichannel functionaliteiten geintegreerd waarmee  eenvoudig koppelingen gemaakt worden met bijvoorbeeld social en e-mail.

 

Bruidsoutlet

De Bruidsoutlet in Leiden is dé winkel als je op zoek bent naar een kwalitatieve bruidsjurken outlet met een hoog serviceniveau. Als je bij hen een betaalbare A-merk trouwjurk koopt weet je zeker dat je door ervaren adviseurs wordt geholpen. De Bruidsoutlet in Leiden is namelijk onderdeel van de luxe bruidsmodezaak De Bruidshoek die eveneens in Leiden is gevestigd.

De vermaak-werkzaamheden in de Outlet worden dan ook op het atelier van de Bruidshoek gedaan waar een team van 15 coupeuses klaar staat om de jurk, wanneer nodig, perfect op maat te maken. Je bent bij de Bruidsoutlet daarom verzekerd van een perfect op maat gemaakte kwalitatieve nieuwe bruidsjurk voor een prijs waar je vrolijk van wordt'. www.bruidsoutlet.nl

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.