Beoordeeld met een 9.5 9.5
Bruidsoutlet

Bruidsoutlet is gebouwd in het platform WooCommerce. Intelligente functionaliteiten zoals begeleidende tooltips en filter- en zoekmogelijkheden komen de gebruiksvriendelijkheid ten goede.

Bruidsoutlet

De Bruidsoutlet in Leiden is dé winkel als je op zoek bent naar een kwalitatieve bruidsjurken outlet met een hoog serviceniveau. Als je bij hen een betaalbare A-merk trouwjurk koopt weet je zeker dat je door ervaren adviseurs wordt geholpen. De Bruidsoutlet in Leiden is namelijk onderdeel van de luxe bruidsmodezaak De Bruidshoek die eveneens in Leiden is gevestigd.

De vermaak-werkzaamheden in de Outlet worden dan ook op het atelier van de Bruidshoek gedaan waar een team van 15 coupeuses klaar staat om de jurk, wanneer nodig, perfect op maat te maken. Je bent bij de Bruidsoutlet daarom verzekerd van een perfect op maat gemaakte kwalitatieve nieuwe bruidsjurk voor een prijs waar je vrolijk van wordt'. www.bruidsoutlet.nl

Bruidsoutlet
Preview

Statistieken Bruidsoutlet

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzend, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts.

Nieuwe gebruikers verhoogd met 16,5%

Nieuwe bezoekers: Dit zijn de bezoekers de webshop voor de eerste keer bezoeken.

Terugkerende gebruikers verhoogd met 17%

Dit zijn de bezoekers die jouw webshop al een keer bezocht hebben en opnieuw jouw site benaderen.

Stats

Case

De webshop Bruidsoutlet  ontwikkeld in WooCoomerce. Als je bij de bruidsoutlet een jurk koopt weet je zeker dat je door ervaren adviseuses wordt geholpen en dat de vermaakwerkzaamheden op ons eigen atelier door ervaren bruidscoupeuses worden gedaan.

Interesse? Neem contact op

Je kan ons mailen, bellen 0172-603130 en chatten. Vanessa staat je graag te woord.

Case