Beoordeeld met een 9.5 9.5
Ten Cate Ondergoed

Ten Cate Ondergoed

Magento platform Ten Cate Ondergoed

Deze populaire webshop is gebouwd in het Magento platvorm. Een eerste indruk is heel belangrijk daarom hebben wij gekozen voor een visueel design. Dit geldt niet alleen voor het productaanbod, maar ook voor designonderdelen, zoals iconen, navigatie-objecten, kleurgebruik en contrastratio. Het design van de webshop is functioneel zijn en verstrekt de winkelervaring. De beeldstijl correspondeerd met de branding van het merk Ten Cate Ondergoed Het gebruik van de mobiele versie van de  webshop is zo makkelijk mogelijk. De klant is in een paar stappen bij het afrekenproces.

 

Ten Cate

Ten Cate is een begrip in Nederland: Ten Cate Ondergoed werd in de jaren 60 bekend met de opkomst van naadloos katoen en elastaan ondergoed. De collectie van Ten Cate is hierna alleen nog maar gegroeid: naast een ruim aanbod basis ondergoed, vindt u luxe lingerie, corrigerend ondergoed, maar ook sportondergoed- en kleding en thermo-ondergoed. Bekijkt u het gehele assortiment, want Ten Cate online kopen was nog nooit zo makkelijk! Slaag voor het hele gezin bij TenCateOndergoed-Vetex.nl! www.tencateondergoed-vetex.nl

Ten Cate Ondergoed
Preview

Ten Cate Ondergoed

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzend, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts.

Conversiepercentage van e-commerce verhoogd met 54,93%

Het conversiepercentage is het percentage van succesvolle conversie binnen het totaal aantal bezoekers van een website

Transacties verhoogd met 138,65%

Transacties is het totale aantal voltooide aankopen op de webshop.

Stats

Case

Voor Ten Cate hebben wij een succesvolle Magento webshop ontwikkeld. Ten Cate stapte over op een Magento webshop vanwege de flexibiliteit van het platform, de snelle time-to-market én goede SEO mogenlijkheden. Ook de goede reputatie van de software en de optie om multistores aan te maken die eenvoudig vanuit één database te bedienen zijn.

Interesse? Neem contact op

Je kan ons mailen, bellen 0172-603130 en chatten. Vanessa staat je graag te woord.

Case