Pensioen.com

Case

Accent Interactive ontwierp en ontwikkelde de nieuwe Pensioen.com. Belangrijk was dat zowel bestaande als nieuwe klanten de informatie op de website goed konden vinden.

Naast de nieuwsberichten en blogs is er veel aandacht voor de diensten die Pensioen.com aan kan bieden. Via pensioen.com komen zakelijke klanten snel in contact met de juiste expert, voor een onafhankelijk pensioenadvies.

De site heeft een complete make-over gehad: een nieuw ontwerp, een nieuw en betrouwbaar CMS, sterk verbeterde SEO, usability en interne linkstructuur, en een Google Page Speed van maar liefst 95/100.

 

 

Pensioen.com

Onafhankelijk pensioenadvies Onafhankelijk en helder over pensioen. Zij zijn gespecialiseerd in praktisch en duidelijk pensioenadvies. Voor werkgevers, ondernemers en ondernemingsraden.

Een nieuwe pensioenregeling opzetten? Verlenging van collectief pensioen? Of een second opinion voor een pensioenofferte? Bij pensioen.com krijgt u helder advies. Door jarenlange ervaring en een no nonsens aanpak kunnen zij een kwalitatief hoogwaardig advies tegen een scherpe prijs aanbieden.
www.pensioen.com

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.