Beoordeeld met een 9.5 9.5
Ashram College

Multiwebsite scholengemeenschap

Voor deze scholengemeenschap ontwierpen en ontwikkelden wij de nieuwe website's. De oude website was nodig aan vervanging toe en voldeed niet meer aan de ambitie en wensen van het Ashram College. De website's zijn gebouwd met het doel om meer nieuwe leerlingen te werven en een betere informatievoorziening voor leerling, ouders en docenten.

Over Ashram College

Deze middelbare scholengemeenschap is een leergemeenschap waarin iedereen respect toont voor elkaar en voor elkaars mening. Je kunt er jezelf zijn. Er is zowel aandacht voor meetbare als voor merkbare zaken. Vanuit ieders interesses en betrokkenheid staan wij voor uitdagend en resultaatgericht onderwijs. Dit doen we in een veilige leer-en werkomgeving. We zijn een levendige school met veelaandacht voor kunst, cultuur en sport.

Alphen

https://www.ashramcollege.nl/alphen-aan-den-rijn

Nieuwkoop

https://www.ashramcollege.nl/nieuwkoop

Ashram College
Preview

Statistieken

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzend, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts.

Ashram Alphen, nieuwe bezoekers 184,46%

Nieuwe bezoekers: Dit zijn de bezoekers de webshop voor de eerste keer bezoeken.

Ashram Nieuwkoop, nieuwe bezoekers 150,32%

Nieuwe bezoekers: Dit zijn de bezoekers de webshop voor de eerste keer bezoeken.

Stats

Case

De site geeft een duidelijk beeld van hoe deze middelbare scholengemeenschap in elkaar zit. De site is goed zichtbaar op elk soort beeldscherm van mobiel tot desktops. Via een overzichtelijke landingspagina kun je kiezen welke locatie je wilt bezoeken. De website maakt ook gebruik van een custom social wall. Dit betekend als het Ashram College een post plaatst op Instagram deze ook te zien is op de website. 

Wanneer je de site bezoekt kom je eerst op de landingspagina. Via de landingspagina kun je kiezen welke locatie je wilt bezoeken. Ook kun je de laatste berichten die gepost zijn op de andere sites lezen. 

Online schoolgids

Elke school en elke ouder heeft ermee te maken: de schoolgids. De school is wettelijk verplicht al deze informatie te communiceren. De papieren/PDF schoolgids is verouderd en achterhaald.  Steeds meer scholen stappen over op een digitale schoolgids. Dat was voor ons reden om een online schoolgids te ontwikkelen. De online schoolgids applicatie maakt teksten, personeel en documenten slim doorzoekbaar en mooi toegankelijk. Uiteraard op desktop, tablet én mobiel, en gegarandeerd gedoe-vrij. De Online Schoolgids, is hét online platform voor scholen om de schoolgids digitaal te kunnen presenteren. Ouders, leerlingen, medewerkers en toekomstige ouders of andere belanghebbenden binnen de school kunnen gemakkelijk de schoolgids inzien en snel zoeken op onderwerp.

Interesse? Neem contact op

Je kan ons mailen, bellen 0172-603130 en chatten. Vanessa staat je graag te woord.

Case