Ashram College

Case

Voor Ashram College ontwierpen en ontwikkelden wij de nieuwe Ashram College website's. De oude website was nodig aan vervanging toe en voldeed niet meer aan de ambitie en wensen van het Ashram College. De website's zijn gebouwd met het doel om meer nieuwe leerlingen te werven en een betere informatievoorziening voor leerling, ouders en docenten.

De site geeft een duidelijk beeld van hoe het Ashram College in elkaar zit. De site is goed zichtbaar op elk soort beeldscherm van mobiel tot desktops. Via een overzichtelijke landingspagina kun je kiezen welke locatie je wilt bezoeken. De website maakt ook gebruik van een custom social wall. Dit betekend als het Ashram College een post plaatst op Instagram deze ook te zien is op de website.

 

 

Ashram College Landingspagina

Het Ashram College is een leergemeenschap waarin iedereen respect toont voor elkaar en voor elkaars mening. Je kunt er jezelf zijn. Er is zowel aandacht voor meetbare als voor merkbare zaken. Vanuit ieders interesses en betrokkenheid staan wij voor uitdagend en resultaatgericht onderwijs. Dit doen we in een veilige leer-en werkomgeving. We zijn een levendige school met veelaandacht voor kunst, cultuur en sport.

Wanneer je de site bezoekt kom je eerst op de landingspagina. Via de landingspagina kun je kiezen welke locatie je wilt bezoeken. Ook kun je de laatste berichten die gepost zijn op de andere sites lezen. 
https://www.ashramcollege.nl

 

 

Ashram College Alpen

https://www.ashramcollege.nl/alphen-aan-den-rijn

 

 

Ashram College Nieuwkoop

https://www.ashramcollege.nl/nieuwkoop

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.