Beoordeeld met een 9.5 9.5
De nieuwe poort

De nieuwe poort - WordPress website

Accent Interactive kreeg de opdracht de website te optimaliseren. Sinds de optimalisaties is het webverkeer enorm toegenomen. Daarnaast moet de website meer 'leads' genereren in de vorm van reserveringen, contactformulieren en persoonlijke contact (e-mail/ telefoon). In samenwerking met NCP hebben we de website van de Nieuwe Poort geoptimaliseerd en doorontwikkeld

 

De Nieuwe Poort

Hoe wil ik leven? Of: Wat vind ik belangrijk? Een antwoord formuleren is nog niet zo gemakkelijk. Het ontbreekt ons aan taal van de echte dingen. We voelen ons meer op ons gemak bij cijfers en schema’s. Het moet bondig en grijpbaar, terwijl er verandering op verandering plaatsvindt. Hoe vinden we houvast? Mensen hebben het gevoel dat ze het hoofdzakelijk zelf mogen uitzoeken. Die vrijheid is mooi, maar ook wel eens lastig. Dan is het fijn als er een plek bestaat waar je ideeën kunt opdoen en verhalen kunt horen die inspiratie bieden, zonder dat je iets wordt opgelegd. Een warme plek, waar je naartoe kunt om uit te blazen, om bij te tanken, en je geest te laven en te prikkelen. Zo’n plek is De Nieuwe Poort. De Nieuwe Poort werd in 2012 opgericht door predikant-ondernemer Ruben van Zwieten.

De nieuwe poort
Preview

Statistieken De Nieuwe Poort

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzend, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts.

Nieuwe gebruikers verhoogd met 8,91%

Nieuwe bezoekers: Dit zijn de bezoekers de webshop voor de eerste keer bezoeken.

Terugkerende gebruikers verhoogd met 9,19%

Dit zijn de bezoekers die jouw webshop al een keer bezocht hebben en opnieuw jouw site benaderen.

Stats

Case

De website is opgezet met WordPress. Het CMS biedt veel mogelijkheden om alle aspecten van een website modulair en stevig neer te zetten. En is daarmee als CMS ook ideaal om content toe te voegen en te beheren.

Ben jij op zoek naar een nieuwe maatwerk website, webshop, portal of intranet?

Of wil je online beter gevonden worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Accent Interactive BV ontwerpt en ontwikkelt online concepten. Dat doen we voor publieke omroepen, non-profit organisaties en het bedrijfsleven. 0172- 603130

Case