Roc Mondriaan Invitez

Case

Voor ROC Mondriaan hebben wij de wesbites van Leerwerkbedrijven en Invitez The Hague Hospitality Experience Center ontworpen en ontwikkeld. De sites en hun functionaliteiten zijn nieuw en op maat ontwikkeld.

 

 

ROC Mondriaan Leerwerkbedrijven

Praktijkervaring is voor mbo-studenten een voorwaarde om te slagen voor hun beroepsopleiding. ROC Mondriaan heeft daarom verschillende leerwerkbedrijven binnen de school gerealiseerd, zoals restaurants, een hotel, een wellness, een kapsalon en een giftshop.

 

Invitez

Invitez biedt u een schitterende ambiance. U voelt zich welkom door onze fraaie entree met chique receptie en comfortabele lobby, prachtig ingerichte restaurants met mooie (open) keukens, ruime vergaderzalen, frisse lokalen en een totaal vernieuwd hotel. Invitez – The Hague Hospitality Experience Centre is onderdeel van ROC Mondriaan. Hier leren onze studenten hun toekomstige beroep in de praktijk. Onze restaurants Er zijn vier verschillende restaurants met ieder een eigen concept en identiteit. Zowel voor een zakelijke als privé-aangelegenheid kunnen onze studenten een heerlijke maaltijd voor u bereiden en serveren. www.leerwerkbedrijven.rocmondriaan.nl/invitez/

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.