Vanbreda Risk & Benefits

Case

Een maatwerk website voor Vanbreda Risk & Benefits. In verband met het samengaan van beide organisaties worden de websites van Kettlitz-Wulfse Verzekeringen en Vanbreda samengevoegd tot een website.

 Vanbreda mockup

Resultaat

Gebruiksvriendelijke website!

De nieuwe website heeft een moderne en betrouwbare uitstraling die goed aansluit bij de no-nonsens cultuur van Vanbreda Risk & Benefits. Iedere doelgroep wordt net even anders benaderd en ziet direct de informatie die voor hem relevant is.

Vanbreda Risk & Benefits is al meer dan 160 jaar een vooraanstaande verzekeringsadviseur voor ondernemend Nederland. Zij zijn sinds juni 2018 gefuseerd met Kettlitz Wulfse. Het doel van de website is service en content.

 

De nieuwe website sluit aan bij het ambitieniveau van Vanbreda Risk & Benefits.

• Genereren van waardevolle leads (meer rendement).
• Bieden van service aan bestaande klanten.
• Vanbreda Risk & Benefits is thought leader en specialist op haar vakgebied.
• Meertalig

 

Vanbreda Risk & Benefits

wij zijn vanbreda

Professionals met een persoonlijke aanpak VanBreda Nederland is een middelgrote onafhankelijke assurantiemakelaar. Al meer dan 120 jaar bieden wij aantrekkelijke assurantieprogramma’s aan voor beroepsgroepen, voor uw bedrijf en voor u als particulier. Als onafhankelijk adviseur kunnen wij in volledige vrijheid, met de door ons geselecteerde aanbieders, over uw assurantiepakket onderhandelen. Wij werken samen met ongeveer 50 verzekeraars in Nederland. Onze adviseurs kennen de markt en beschikken over een aanzienlijk netwerk. Zij gaan op zoek naar een concurrerende prijs en uitstekende condities. Zo wordt alleen het beste gebundeld: voor iedere klant een passend pakket.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat we voor jou kunnen doen?

We zijn benieuwd naar jouw ideeën of vraagstuk en denken hierin graag en vrijblijvend met je mee. Ons team staat altijd voor je klaar. We zijn te bereiken op 0172-603130. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.