Beoordeeld met een 9.5 9.5
Naar Werk - Arbeidsmobiliteit

Naar Werk - Arbeidsmobiliteit

Website - Arbeidsbemiddeling

In een korte periode hebben we een website ontworpen en ontwikkeld naar volle tevredenheid van de klant.

Naar Werk

Naar Werk In de afgelopen jaren hebben we een zeer breed netwerk opgebouwd binnen de overheid. Daarbij moet u denken aan een netwerk van het strategische tot aan het operationele niveau binnen Provincies, Hoogheemraadschappen en Waterschappen, Gemeenten, Veiligheidsregio’s en Omgevingsdiensten. Daarbij hebben we zeer breed publiek bemiddeld naar ander werk waaronder cliënten met een WW uitkering, een bijstandsuitkering, cliënten met een WSW indicatie, trainees met een HBO en WO diploma, secretaresses en project- en programmaondersteuners. Hierin is het onze passie om anderen te zien groeien en op enig moment ontdekken dat ze zelfstandig hun eigen succes en ontwikkeling kunnen nastreven als ze maar een waarderend netwerk hebben. Bij Naar Werk gaat het de om match én om het bouwen van een regionaal waarderend netwerk die je terugvraagt. Daar word je een blijer mens van en ondernemender gedrag (lees: arbeidsmobiliteit) is dan binnen handbereik.

Preview

Statistieken Naar werk

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzend, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts.

Nieuwe gebruikers verhoogd met 36,94%

Nieuwe bezoekers: Dit zijn de bezoekers de webshop voor de eerste keer bezoeken.

Terugkerende gebruikers verhoogd met 34,41%

Dit zijn de bezoekers die jouw webshop al een keer bezocht hebben en opnieuw jouw site benaderen.

Stats

Case

Heldere, duidelijke en informatieve website om arbeidsbemiddeling te koppelen aan de doelstellingen en uitdagingen van een medewerker, de afdeling en de organisatie. Duidelijke conversiepunten. Heldere ingangen. Je weet meteen waar je moet zijn.

Resultaat

De opdrachtgever is heel blij met het resultaat. 'Ik ben zeeeeeeer tevreden met de site. De site is clean, to the point en je weet meteen als bezoeker waar je de info moet halen. Nogmaals ik ben er zeer blij mee."

Case