Maak kennis met Jurgen Knippers

Even voorstellen

Deze maand begint Jurgen Knippers als Account Manager bij Accent Interactive.
Hoog tijd om hem voor te stellen en hem beter te leren kennen.

Jurgen is 25 jaar en woont in Vleuten. Via LinkedIn kwam hij de vacature tegen en na een eerste telefoongesprek zagen Accent Interactive en Jurgen al snel een potentiële match. Het eerste gesprek verliep erg positief, net als de daarop volgende gesprekken.

Jurgen heeft eerst een MHBO-opleiding afgerond waar hij al vroeg in aanraking kwam met online marketing en het gebruiken van CMS-systemen. Hierna heeft hij de opleiding Commerciële Economie gevolgd op de Hogeschool van Amsterdam, waar hij veel theoretische kennis over Sales en Marketing heeft opgedaan. Om nog meer kennis te vergaren over online marketing heeft hij, tijdens zijn bachelor, de minor ‘Marketing Tomorrow’ succesvol afgerond. 

Hij werkt al vele jaren als account manager in online georiënteerde organisaties waar hij veel plezier haalt uit het helpen en verbinden van mensen. Hij werkt graag proactief, denkt mee en probeert altijd het maximale resultaat voor de klant te behalen. Dit zijn ook peilers die Accent Interactive hoog in het vaandel heeft staan, waardoor hij perfect binnen ons team past!

Buiten zijn werk is hij vaak te vinden in de sportschool en is hij altijd in voor een potje FIFA of Fortnite.

Nog meer weten over Jurgen? Neem dan contact op voor een kop koffie, of een telefonische kennismaking.

 

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.