Beoordeeld met een 9.5 9.5
Vitrines webshop

Vitrines webshop

OpenCart webhop Vitrines

Voor Siletsy (opgericht in 1921) een fabrikant van vitrinekasten ontwikkelde e-commerce specialist Accent Interactive BV een nieuw e-commerce platform op basis van OPENCART. Kijkende door de bril van de bezoeker is een platform ontstaat met functies gericht op de behoefte van deze bezoeker. De bestaande B2B webshop moest worden vervangen door een modern, schaalbaar en B2B Open Cart platform.

 

Siletsy

Siletsy is een fabrikant van hoogwaardige aluminium vitrinekasten. Zij leveren deze direct, zonder tussenhandel, aan de eindconsument, ook aan particulieren. Hierdoor kunnen zij professionele vitrines voor een scherpe prijs aanbieden.

Preview

Statistieken Vitrines

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzend, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts.

Nieuwe gebruikers verhoogd met 65,29%

Nieuwe bezoekers: Dit zijn de bezoekers de webshop voor de eerste keer bezoeken.

Terugkerende gebruikers verhoogd met 63%

Dit zijn de bezoekers die jouw webshop al een keer bezocht hebben en opnieuw jouw site benaderen.

Stats

Case

Samen zijn we opgetrokken in een traject van strategie, conceptontwikkeling, design en realisatie met als resultaat een volledig nieuwe online presentatie van het merk Vitrines.nl. De vitrinekasten zijn geschikt voor winkels, musea, scholen, bedrijven, woninginrichting, etc. Siletsy steekt online met kop en schouders boven de concurrentie uit en de online verkoop heeft een flinke boost gekregen.

OpenCart

OpenCart is een Content Management System (CMS) om een kleine tot middelgrote webshop mee te maken. Dit CMS systeem richt zich voornamelijk op startende ondernemers. Het CMS systeem is voor kleine tot middelgrote webwinkels waardoor het goedkoper is dan een groot Magento project. Het heeft een goede basisset om mee te beginnen. Omdat het minder thema's en modules heeft zijn deze over het algemeen goedkoper van die van Magento 2.

Wil je graag samenwerken?

Je kan ons mailen, bellen 0172-603130 en chatten. Vanessa staat je graag te woord.

Case