Beoordeeld met een 9.6 9.6
Hoe drink jij koffie?

Hoe drink jij koffie?

Wij zijn alweer druk bezig met het afsluiten 2012 en gaan met volle vaart en plezier 2013 tegemoet. Terugkijkend op 2012: Het was een goed jaar, we mogen tevreden zijn en zijn dat dus ook! Wij willen jullie natuurlijk bedanken voor het vertrouwen en prettige samenwerkingen. Dankjewel! Heb je vragen of wil je gewoon een keer langs komen op kantoor? Voel je vrij, de koffie en hangmat staan voor je klaar.

Zoals je in de vorige nieuwsbrief hebt kunnen lezen zijn we druk bezig met het verhuren ons eigen Accentshop. Voordeel hiervan is dat we de prijzen laag kunnen houden en lijnen kort en direct. Er komen al diverse aanvragen binnen. Leuk om te zien dat Nederlanders een ondernemend volk zijn.

hangmat

Blog


Cijfers gebruik social media in Nederland: explosieve stijging
Het gebruik van social media als Facebook, Twitter en LinkedIn is de afgelopen jaren weer toegenomen. Dit blijkt uit een onderzoek van Multiscope onder 13.000 Nederlanders.

Vorige maand zagen we al dat het gebruik van social media wereldwijd een ware revolutie heeft teweeggebracht in de manier waarop mensen zaken doen en hun leven invullen. Nu er ook Nederlandse cijfers bekend zijn, maken we een overzicht van hoe het social media landschap er in ons land uit ziet.