Beoordeeld met een 9.6 9.6
Webapps of native apps? Dat is de vraag...

Webapps of native apps? Dat is de vraag...

Heb je altijd al het verschil willen weten tussen een webapp of een native app? Dan kan je je hart ophalen bij onderstaand artikel. Op onze site vind je trouwens meer inhoudelijke blogs. Dat je het maar even weet.

Wij zijn verheugd met het feit dat wij sinds kort een erkend leerbedrijf zijn. Als je een enthousiaste, leergierige stagiaire kent, laat hem/haar gerust contact met ons opnemen. Wellicht vormen we een match.

Webapps of native apps?

web of native appEen veelvoorkomende vraag bij het bouwen van een app voor mobiele platforms is wat voor type app het moet worden. Ga je voor een native app of een webapp? En ...eh... wat is eigenlijk het verschil?

Wat is een native app?

Een native is een app die gedownload en geïnstalleerd wordt op het apparaat waarop hij gebruikt wordt. Je vindt een native app bijvoorbeeld in de appstore voor iOS, of op Google Play voor Android apparaten.

Wat is een webapp?

Een webapp is een speciaal voor mobiel gemaakte 'website' die op jouw webserver draait, en die je opent in de browser van het apparaat. Deze webapp is geoptimaliseerd voor mobiel, net als een native app. Lees verder ›