Beoordeeld met een 9.5 9.5
Gemeente Nieuwkoop

Gemeente Nieuwkoop

Wonen in Nieuwkoop

Ontwerp en ontwikkeling van de website woneninnieuwkoop.nl, ten behoeve van de gemeente Nieuwkoop. Doel van de website is het promoten van Nieuwkoop als woonomgeving en een goed overzicht geven van de woonprojecten binnen de gemeente.

Gemeente Nieuwkoop

In Nieuwkoop woon je buiten binnen de Randstad. Verdeeld over de verschillende dorpen ontwikkelen we kleinschalige woningbouwlocaties. Elke locatie is uniek en er is voor ieder wat wils.

  • Wonen aan het water
  • Wonen bij de golfbaan
  • Wonen in het dorp
  • Wonen in de polder

Nieuwkoop vormt met haar weidse polders en vele water letterlijk een oase midden in de hectische Randstad. In Nieuwkoop kunt u naast genieten en ontspannen van cultuur en natuur, natuurlijk ook goed wonen. De centrale ligging in de Randstad maakt Nieuwkoop tot een goede uitvalsbasis voor het woon-werkverkeer. De ideale balans tussen hectiek en rust. Naar website wonen in Nieuwkoop

Gemeente Nieuwkoop
Preview

Statistieken Gemeente Nieuwkoop

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzend, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts.

Nieuwe gebruikers verhoogd met 22,7%

Nieuwe bezoekers: Dit zijn de bezoekers de webshop voor de eerste keer bezoeken.

Terugkerende gebruikers verhoogd met 9,19%

Dit zijn de bezoekers die jouw webshop al een keer bezocht hebben en opnieuw jouw site benaderen.

Stats

Case

 Om er zeker van te zijn dat er technisch weinig beperkingen zouden zijn, is er voor het Codeigniter-framework gekozen, dat een solide basis voor het ontwikkelen biedt. Dit framework stelt ons in staat om ideeën snel tot uitvoering te brengen, volledig naar de wensen van de klant.

Interesse? Neem contact op

Je kan ons mailen, bellen 0172-603130 en chatten. Vanessa staat je graag te woord.

Case