NTR Academie

NTR Academie

quiz

Ben jij op zoek naar een handige, veelzijdige en gebruiksvriendelijke quiz? De quiz wordt ook regelmatig ingezet als e-learnings- of toetsmodule.

Case

Quizniz is een handige, veelzijdige en gebruiksvriendelijke quiz. De quiz wordt ook regelmatig ingezet als e-learnings- of toetsmodule in het onderwijs. Daarnaast is quizniz ook op iPhone en iPad te spelen.

Ontwerp en ontwikkeling van een HTML5 quiz.

Wat is NTR: Thuisacademie?

De Thuisacademie is een website van de NTR. Op de Thuisacademie staan videocursussen en educatieve clips en quizzen, voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen.

Het doel van de Thuisacademie is om mensen op een laagdrempelige manier iets bij te brengen. De filmpjes zijn to-the-point, informatief en ontstijgen het niveau van het gemiddelde YouTube-filmpje. In combinatie met informatieve teksten, uitleg van begrippen en handige links bieden ze je volwaardige beginnerscursussen op allerlei gebieden.

Het complete educatieve aanbod van de NTR krijgt op de Thuisacademie een nieuwe context. Oude taalcursussen worden opgefrist, cursussen uit VrijetijdTV krijgen een nieuwe plek en clips uit de NTR-beeldbank zijn verhuisd naar de clippagina van de Thuisacademie. Zo maken ze educatie toegankelijk, speciaal voor iedereen.

Naar de quiz

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.