Beoordeeld met een 9.5 9.5
Schreurs

Multisite Schreurs

 Voor groothandel Schreurs hebben we een internationale multisite ontwikkeld. Zij zijn sterspeler op het gebied van rozen en gerberas. Hun klanten zitten wereldwijd. Het product is leidend in de website. In een oogopslag kunnen hun klanten de bloemen en specificaties bekijken.

Schreurs

Schreurs is a family-owned flower company, founded in the 60's. They are active in the breeding, propagation, production and marketing of roses and gerberas. Their headquarters are at De Kwakel, near Aalsmeer in the Netherlands, and they have subsidiaries in Kenya, Ecuador and Colombia.

Schreurs
Preview

Statistieken Groothandel Schreurs

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzend, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts.

Nieuwe gebruikers verhoogd met 26,95%

Nieuwe bezoekers: Dit zijn de bezoekers de webshop voor de eerste keer bezoeken.

Terugkerende gebruikers verhoogd met 23,19%

Dit zijn de bezoekers die jouw webshop al een keer bezocht hebben en opnieuw jouw site benaderen.

Stats

Case

De website Schreurs heeft een landingspagina, daar vanuit kan worden gekozen voor de corporate website Roses of Gerberas. We hebben een duidelijke en prikkelende landingspagina ingezet zodat de bezoeker direct op naar de juiste website gaat. Zo leiden we de bezoeker naar de gewenste actie. Het is een visuele en kleuurijke site. Je kan het product ter plekke scannen met een QR Code, PDF downloaden en toevoegen aan je favorieten.

Samenwerken?

Full Service Internetbureau Accent Interactive zorgt ervoor dat jouw website voldoet aan de wensen van de consument. Om concurrenten voor te zijn, moet alles in de website kloppen. Zo is hij technisch in orde, heeft hij een gebruiksvriendelijke interface en is hij voorzien van het nieuwste design. Alles specifiek gericht op jouw doelgroep/

Wij willen graag jouw online partner zijn. Samen doorlopen we de stappen uit onderstaand model. Hoewel niet elk project hetzelfde is, vormt dit model wel de leidraad. Onze werkwijze is erop gericht je bij iedere stap in het proces te betrekken. Na de realisatie ben je niet van ons af: ook als de webshop is opgeleverd kun je altijd bij ons terecht. We hebben korte communicatielijnen en blijven met je meedenken. Zoals goede partners dat doen. 0172-603130

Case