Beoordeeld met een 9.6 9.6
Zomeractie!! 50% korting

Zomeractie!! 50% korting

De vakantieperiode zit er weer op. Met een hoofd vol nieuwe ideeën en inspiratie zijn we weer aan de slag gegaan. En we staan zoals altijd met veel plezier en motivatie voor jullie klaar.

Op internet gevonden worden is cruciaal voor een website. Zorgen dat je zichtbaar bent in zoekmachines zoals Google is dus erg belangrijk. Bezoekers moeten jouw site gemakkelijk vinden, maar de inhoud ook snel tot zich kunnen nemen. Wie hoog eindigt kan hier veel geld meeverdienen. Dus wellicht kan je je voordeel doe met deze mooie zomeractie.

En lees vooral het blog: Hoe breng je je blog onder de aandacht? Met zeer handige tips.

Zomeractie 2 = 1

50% korting op webredactie

Vanaf vandaag tot en met eind september geldt een spectaculaire aanbieding: twee strippenkaarten webredactie voor de prijs van een. Deze strippenkaarten zijn onbeperkt geldig, dus je kan er zoveel afnemen als je wilt.

Onder webredactie worden de volgende zaken verstaan:
Zoekwoorden analyse: Voorstel voor 10 zoekwoorden
Vullen van een (meertalige) site met aangeleverde teksten.
Schrijven van SEO webteksten
Webscan op huidige webteksten.
Basis linkbuilding
Andere redactionele onderwerpen in overleg.
Hieronder vind je de gangbare prijzen. Voorbeeld van een actieaankoop: als je twee kaarten bestelt van 16 uur dan betaal je in totaal slechts € 1.120 euro exclusief BTW, in plaats van € 2.240.

Blog

Hoe breng je je blog onder de aandacht?

Een mooie manier om je site leven in te blazen is te zorgen dat er regelmatig nieuwe content op verschijnt. Een weblog starten kan dus goed zijn voor het actueel houden van je website. Nu kun je verschillende dingen doen om je blog onder de aandacht te brengen.

Allereerst is het belangrijk om regelmatig iets te plaatsen. Of dat iedere dag, week of maand is hangt natuurlijk af van hoeveel tijd je er in wilt steken. Maar doe het wel regelmatig, zodat je bezoekers een soort vertrouwensband met je weblog kunnen opbouwen. Lees verder>