Beoordeeld met een 9.5 9.5
Accent Nieuws september 2012

Accent Nieuws september 2012

Wij vermelden trots dat Schooltv Huisje Boompje Beestje en de Thuisacademie gebruik maken van onze quiz Quizniz. Wil jij op vakantie naar Italië? Leer met deze gratis 10-stappencursus inchecken, cappuccino bestellen, iemand versieren en nog veel meer. Andiamo! Klik hier voor het uitgebreidde cursusaanbod van de thuisacademie. Enjoy oftewel Buon divertimento!

Quizniz is een handige, veelzijdige en gebruiksvriendelijke HTML5 quiz. De quiz wordt ook regelmatig ingezet als e-learnings- of toetsmodule. Kortom, Quizniz is voor vrijwel elke quiz, game, toets of prijsvraag experience in te zetten.

Zoals jullie van ons gewend zijn is er ook deze maand weer een handig en interessant blog. Dit keer over de Do's en don'ts van zakelijk Facebooken. Niet alle bedrijven weten goed om te gaan met dit medium. Absoluut waard om even goed door te lezen. En ben je nog op zoek naar een leuke netwerkclub? Wellicht is ontbijtzaken precies wat je zoekt.

Ontbijtzaken

Nieuw netwerkinitiatief

Ontbijtzaken is een nieuwe netwerkbijeenkomst voor ondernemers in de regio Nieuwkoop. Tweewekelijks op dinsdag komen wij van 07.30 – 09.00 uur bijeen in de Hollandsche Leeuw in Nieuwkoop, waar we onze vergadering houden, netwerken en ontbijten. Doel van deze bijeenkomst is het vergroten van ons netwerk, genereren van aanbevelingen en daaruit volgend omzet voor de andere ondernemers in de groep. Denk je dat dit mischien ook iets voor jou is en wil je een keer mee als introducee? Geef je dan op bij Vanessa.

Do's en don'ts van zakelijk Facebooken

Blog

Veel bedrijven hebben tegenwoordig een pagina op Facebook. Toch gaan niet alle bedrijven even verstandig om met dit medium. Er zijn zelfs hele Facebook-pagina's die misstanden op bedrijfspagina's aan de kaak stellen. Enkele tips om jouw pagina succesvol en geliefd te maken.

Lees verder >>