Beoordeeld met een 9.6 9.6
Ontbijtzaken

Ontbijtzaken is een nieuwe netwerkbijeenkomst voor ondernemers in de regio Nieuwkoop en omstreken. Tweewekelijks komen wij van 07.30 – 09.00 uur bijeen in Nieuwkoop (restaurant Tijsterman en/of restaurant LKKR), waar we onze vergadering houden, netwerken en ontbijten.

Doel van deze bijeenkomst is het vergroten van ons netwerk, genereren van aanbevelingen en daaruit volgend omzet voor de andere ondernemers in de groep.

We stellen een paar spelregels aan deelname aan ons ontbijt Er wordt vergaderd volgens een vaste agenda. Een onderdeel hiervan is de Eén minuut pitch. We verwachten dat je hier aan mee doet, wie ben je en wat biedt jouw bedrijf voor diensten en/of producten. We zijn nieuwsgierige netwerkers. Na afloop van het vaste programma is er nog tijd om vrij te netwerken. Je mag in principe twee keer meekomen als introducé. Deze keren hoeven niet aaneengesloten te worden gebruikt en zijn geheel vrijblijvend. Wel kost een ontbijt vijftien Euro, te voldoen bij de horecagelegenheid.

Na twee keer deelnemen mag je een keuze maken om je definitief bij ons aan te sluiten. Hiervoor gelden andere spelregels. Je wordt geacht elke twee weken aanwezig te zijn. Wanneer je verhinderd bent zorg je voor vervanging die jouw pitch verzorgt en de aanbevelingen en bedankjes deelt. Na twee keer deelnemen word je gevraagd een keuze te maken, waarna als je besluit deel te gaan nemen, de ledencommissie je laat weten of je geaccepteerd wordt als lid. Vooral criterium overlap aan diensten/belangen wordt getoetst. Bij twijfel wordt het lid dat al diensten in dit vakgebied aanbiedt geconsulteerd of deze bezwaren ziet in het het lidmaatschap.

Voor vragen is je eerste aanspreekpunt het lid dat je geïntroduceerd heeft. Ook zijn de voorzitter en de leden van de ledencommissie altijd bereid je vragen te beantwoorden. Voor nu; eet smakelijk en goede zaken! Denk je dat dit misschien ook iets voor jou is en wil je een keer mee als introducé? Geef je dan op bij Vanessa. vanessa@accentinteractive.nl, 0172-603130

jachthaventje