Beoordeeld met een 9.6 9.6
Business School Notenboom

Business School Notenboom

Corporate website Business School Notenboom

De website voor Business School Notenboom is dusdanig opgezet dat deze in de toekomst verder ontwikkeld en uitgebreid kan worden. Met behulp van de contentblokken die we in het content management systeem hebben toegevoegd kan Business School Notenboom zelf tekst en beeld op de website plaatsen en diverse templates aanmaken. Business School Notenboom maakt veel gebruik van visuele content om de opleidingen aantrekkelijk te presenteren.

 

Business School Notenboom

Business School Notenboom is een particuliere onderwijsinstelling, maar de opleidingen zijn uiteraard wel gewoon erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Als student bij Business School Notenboom word je klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. De ontplooiing van persoonlijke talenten, de aandacht voor praktische vaardigheden en het stimuleren van netwerkskills en een handelsgeest: dát gaat jou in het bedrijfsleven ver brengen. 

Business School Notenboom
Preview

Statistieken Business School Notenboom

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzend, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts.

Nieuwe gebruikers verhoogd met 205,14%

Nieuwe bezoekers: Dit zijn de bezoekers de webshop voor de eerste keer bezoeken.

Terugkerende gebruikers verhoogd met 191,74%

Dit zijn de bezoekers die jouw webshop al een keer bezocht hebben en opnieuw jouw site benaderen.

Stats

Case

Ontwikkel een hoogwaardige website voor Business School Notenboom. Zij heeft een historie van meer dan 50 jaar onderwijs. Het is hun ambitie om uit te groeien tot een 'top-end'​ speler in de onderwijssector. Als toonaangevende erkende en geaccrediteerde Business School richten wij ons op MBO-, AD- en HBO-onderwijs in de richtingen Business, Hospitality en Events Management. Opleidingskwaliteit en een persoonlijke benadering staan daarbij centraal, net als het ontwikkelen van talenten en ondernemerskwaliteiten. De opleidingen van Business School Notenboom kun je volgen op drie locaties in Nederland: in Eindhoven, Hilversum of Maastricht. Drie steden met elk een eigen karakter en bedrijvigheid.

Om er zeker van te zijn dat er technisch weinig beperkingen zouden zijn, is er voor het Laravel-framework gekozen, dat een solide basis voor het ontwikkelen biedt. Dit framework stelt ons in staat om ideeën snel tot uitvoering te brengen, volledig naar de wensen van de klant.

Interesse? Neem contact op

Je kan ons mailen, bellen 0172-603130 en chatten. Vanessa staat je graag te woord.

Case