Externe email adressen Gmail

Externe email adressen binnenhalen in Gmail

 

Vaak krijgen wij van klanten de vraag 'Hoe kan ik emailadressen van mijn eigen domein binnenhalen in Gmail?' Een logische vraag, want met een gratis Gmail account heb je de beschikking over maar liefst 7 Gigabyte ruimte voor e-mail. Je kunt Gmail bovendien overal gebruiken.

Het antwoord is gelukkig simpel: ja, het kan. Sterker nog: het is zelfs heel eenvoudig in te stellen. Hoe? Dat legt Chief Nerd Joost uit in onderstaande video. 

Ander email account in gmail

Als je een extra email account aan Gmail hebt toegevoegd kun je met dat e-mailadres niet alleen mail verzenden. Je kunt er ook e-mail mee ontvangen. Je kunt tot vijf externe e-mail adressen toevoegen aan je Gmail account.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Accent Interactive BV, Internetbureau in Alphen aan den Rijn. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden in WordPress. We zijn een gedreven en creatief bureau met een solide basis. Door onze ruime ervaring op het gebied van WordPress kunnen onze experts niet alleen goed luisteren naar je antwoorden, we kunnen ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie, adviseren en pro-actief met voorstellen komen. Wij zijn door Emmerce uitgeroepen tot de top 10 van E-Commerce bedrijven in Nederland.

⊕ Gepost door Joost van Veen

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.