Beoordeeld met een 9.5 9.5
ThuismeetApp - Focus Cura

ThuismeetApp - Focus Cura

API en webapplicatie

Wij hebben in opdracht van Focus Cura mogen werken aan de ontwikkeling van een API en webapplicatie. Met deze applicatie sturen patiënten hun meetwaarden en vragenlijsten naar dokter en Medisch Service Center en worden op deze manier permanent in de gaten gehouden. Een heel bijzondere app, en we zijn erg trots hieraan te hebben mogen bijdragen!

 

FocusCura

FocusCura helpt mensen langer zelfstandig te blijven. De regie te houden. Dat doen we door het ontwikkelen van zorginnovaties. Slimme producten en diensten, waarmee iedereen de zorg kan blijven krijgen die hij of zij nodig heeft.

ThuismeetApp - Focus Cura
Preview

Statistieken FocusCura

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzend, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts.

Thuismeet app

Met de Luscii app coach en begeleid je patiënten buiten het ziekenhuis. Gewoon via je EPD.

Zorgverzekeraars

Nuttig en gewaardeerd. Vergoed door 94% van de zorgverzekeraars.

Stats

Case

"ThuismeetApp Vitale waarden 24/7 bewaakt door het medisch service center Veel chronisch zieken worstelen met ziekenhuiscontroles en spoedopnames. Dit kost veel tijd en zorgt soms voor traumatische ervaringen. Om dit te voorkomen hebben wij de ThuismeetApp ontwikkeld. Via de aan een iPad gekoppelde meetapparatuur sturen patiënten hun meetwaarden en antwoorden naar dokter en Medisch Service Center en worden op deze manier permanent in de gaten gehouden. Wij hebben veel ervaring hoe een dienst tussen ziekenhuis en thuiszorg Thuismeten in te richten. Immers, daar zit de echte winst: het verbeteren van de zorgketen voor chronische patiënten. Zowel door slimme organisatie als techniek. De ThuismeetApp is in een clinical trial uitgebreid getest en mag het CE-keur "Medical Device" dragen zodat de App conform wettelijke vereisten kan worden ingezet. Op dit moment is het al voor COPD patiënten en patiënten met hartfalen mogelijk om gebruik te maken van deze dienst, maar de komende jaren gaan we dit flink uitbreiden. Bijvoorbeeld met een pleister om hartslag (ECG), ademhaling, stress, activiteit en houding (valdetectie) in de gaten te kunnen houden. Deze pleister ondergaat nu al een Klinische Evaluatie in ons Futurelab."

 Interesse? Neem contact op

Je kan ons mailen, bellen 0172-603130 en chatten. Vanessa staat je graag te woord.

Case