E-commerce Specialist

We love E-commerce!

Wij ontwikkelen webshops met maar één doel: meer omzet voor onze klanten

E-commerce is veel meer dan het hebben van een webshop alleen. Wij gaan uit van de customer journey en het bedenken, ontwikkelen en optimaliseren de gewenste conversiepunten om de doelgroep van daaruit de beste customer experience te geven. Ons doel is een optimaal bereik, bezoek, conversie en klantloyaliteit te bereiken voor jouw klanten.

B2C

Een goede B2C webshop voldoet aan de wensen van de consument. Om concurrenten voor te zijn moet alles in de webshop kloppen. Een goede webshop is technisch in orde, heeft een gebruiksvriendelijke interface en is voorzien van het nieuwste design.

B2B

Een bedrijf dat Business to Business handelt, stelt hele andere eisen aan een e-commerce platform, het contact, de levering en de service dan de consument. Een B2B onderneming heeft namelijk te maken met complexe systemen, logistieke processen en klantspecifieke afspraken die al jaren gelden.

Magento webshops

Accent Interactive heeft veel ervaring met het ontwikkelen van Magento webshops. Magento is het meest uitgebreide webshop beheersysteem ter wereld en biedt daardoor veel mogelijkheden. Een Magento webshop biedt je als eigenaar een overzichtelijk dashboard waarmee de complete webshop eenvoudig is te onderhouden en monitoren. Voordat we de maatwerk Magento webshop gaan ontwikkelen, gaan we graag met jou in gesprek om aan de hand van jouw productaanbod, doelgroep, doelstellingen enzovoort de juiste strategie voor jouw webshop in kaart te brengen. Aan de hand van deze strategie wordt een voor jouw organisatie uniek grafisch ontwerp ontwikkeld. Dit ontwerp wordt vervolgens ingebouwd binnen het Magento platform.

Aanpak

Samen met de opdrachtgever doorlopen we onderstaande stappen. Maar let wel, niet elk project is hetzelfde! Wij vinden het belangrijk om de opdrachtgever bij het proces te betrekken.

 

 

Systemen

Wij zijn gespecialeerd in Magento en maatwerk webshops. Genoeg ervaring dus!

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers zoals onder andere Sloggies.nl, De Bruidshoek, Dutch Card Printing,  Say yes to the Dress, Vetex, Ten Cate Ondergoed, Dromenwinkel, Gehrels online, Behangwebshop, Bruidsoutlet, Sambrosa Care, Superfruit, Vitaminesperpost, ITM Thai Hand Amsterdam, Digiloods, Blue Touch Energy, Kinderondergoed.com en Chilla gingen je met veel tevredenheid voor. Zie hier ons portfolio >

Vrijblijvend contact

Meer weten over onze diensten en de mogelijkheden voor e-commerce platformen en webshops?  Ons team staat je graag te woord: 0172-603130 of bel direct met Vanessa Tekelenburg (06-11130703)

Meer weten ?

Wij adviseren je graag over jou nieuwe website, applicatie, webshop of grafische vormgeving, Vanessa Tekelenburg praat je graag bij over de mogelijkheden.

Vanessa Tekelenburg

Vanessa Tekelenburg

Directeur

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.