E-commerce

Wij ontwikkelen webshops met maar één doel: meer omzet voor onze klanten.

E-commerce is veel meer dan het hebben van een webshop alleen. Wij gaan uit van de customer journey en het bedenken, ontwikkelen en optimaliseren de gewenste conversiepunten om de doelgroep van daaruit de beste customer experience te geven. Ons doel is een optimaal bereik, bezoek, conversie en klantloyaliteit te bereiken voor jouw klanten.

Stappen

Samen met de opdrachtgever doorlopen we deze stappen. Maar let wel, niet elk project is hetzelfde! Wij vinden het belangrijk om de opdrachtgever bij het proces te betrekken.

  1. Kennismaking
  2. Design
  3. Bouw
  4. Testen
  5. Oplevering
  6. Onderhoud/support

Systemen

Wij zijn gespecialeerd in Magento 1, Magento 2, WooCommerce en maatwerk webshops.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers zoals Sloggies.nl, De Bruidshoek, Dutch Card Printing,  Say yes to the Dress, Vetex, Ten Cate Ondergoed, Dromenwinkel, Behangwebshop, Bruidsoutlet, Sambrosa Care, Superfruit, Vitaminesperpost, Kinderondergoed.com en Chilla gingen je met veel tevredenheid voor.

Contact

Heb je een specifieke vraag en wil je direct contact? Ons team staat je graag te woord: 0172-603130 of bel direct met Vanessa Tekelenburg (06-11130703)

Meer weten ?

Wij adviseren u graag over uw nieuwe website, applicatie, webshop of grafische vormgeving, Vanessa Tekelenburg praat je graag bij over de mogelijkheden.

Vanessa Tekelenburg

Vanessa Tekelenburg

Directeur

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.