Beoordeeld met een 9.6 9.6
E-commerce Specialist nodig?

E-commerce Specialist nodig?

Waarom je een E-commerce Specialist nodig hebt

E-commerce specialist nodig? Accent Interactive is een creatieve snel groeiende organisatie gevestigd in Alphen aan den Rijn met passie voor E-Commerce.

 Full service e-commerce bureau

Accent Interactive is een Full Service e-commerce in Alphen aan den Rijn. We zijn gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke websites en webshops. Wij ontwikkelen en ontwerpen succesvolle maatwerk websites, webshops en applicaties.

De voordelen van werken met een Full Service Internetbureau zetten wij graag voor je op een rijtje:

  • Jarenlange ervaring in e-commerce
  • E-commerce Specialist
  • Een doordachte customer experience
  • Hogere conversie
  • Top 10 nominering

E-commerce Specialist voor B2C webshop

Wat je verkoopt en aan wie, daar draait alles om. Om die reden is B2C e-commerce écht anders dan B2B e-commerce. Toch zul je merken dat er ook overlap is waarvan je kunt profiteren als je in beide sectoren actief bent. Met een ervaren team ontwikkelen wij B2C webshops waarbij de focus ligt op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en conversies.

E-commerce Specialist B2B webshop

Accent Interactive heeft een creatief en gedreven team van B2B specialisten in diverse e-commerce ontwikkeling, online marketing en UX design die keer op keer het beste halen uit B2B e-commerce. Ons team bedenkt en ontwikkelt hoogconverterende webshops met de daarbij behorende e-commerce strategieën.

Advies in keuze Platform

Wij werken met diverse webshop platforms: Magento 2, WooCommerce, Prestashop of OpenCart webshop. De platformen hebben elk hun eigen tarieven. Wij zullen jou adviseren welk platform het beste bij jouw bedrijf, wensen en ambities past.

Zodra je platform live staat, begint het werk pas echt. We gaan aan de slag om de vooraf gestelde doelen te meten, behalen en bijstellen. Jouw webshop moet namelijk altijd in optimale condities verkeren. Een continu proces dus om het voor jou optimale platform te creëren.

Zoekmachine optimalisatie

Ben jij tevreden met de online vindbaarheid van je website? Op welke manier is online marketing binnen de organisatie waarin je werkt belegd? Veel bedrijven komen bij ons terecht omdat ze online niet of nauwelijks gevonden worden. De investering van tijd en geld wordt niet terugverdiend en het geloof in de toegevoegde waarde van online marketing is grotendeels weg.

De zoekmachine optimalisatie van jouw website uitbesteden aan een professioneel bureau? Dan schakel je Accent Interactive in als de specialist voor jouw website of webshop! Om jouw website hoger in Google te laten komen, optimaliseren wij diverse onderdelen van jouw website. Geven wij advies over Social Media. Maandelijks krijg je een rapportage van onze SEO Specialist, met daarin de voortgang van jouw webshop, alsmede de zoekwoordposities in Google. Wij hebben één passie en dat is om jouw bedrijf online succesvol te maken.

Klanten die je voor gingen

Opdrachtgevers zoals onder andere Sloggies.nl, De Bruidshoek, Dutch Card Printing, NTR, Say Yes To The Dress,  Bloemenhuis Pietersen, VPRO, La Couronne Du Comte, Ten Cate Ondergoed, Green Peace, Behangwebshop, Bruidsoutlet, Vitrines, Superfruit, Vitaminesperpost, Thuiskeukens, Kinderondergoed.com en Chilla gingen je met volle tevredenheid voor. Bekijk hier ons portfolio.

Meer weten over onze e-commerce oplossingen?

Hi, ik ben Vanessa, directeur van internet marketing bureau Accent Interactive. Ik denk graag met je mee. Zowel ik als ons team staan graag voor je klaar. We zijn te bereiken op 0172-603130. Of bel direct met Vanessa op 06-11130703. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook altijd.