Beoordeeld met een 9.4 9.4
Hulp op afstand

Hulp op afstand

Wij geven klanten regelmatig hulp op afstand. Hiervoor gebruiken wij het programma TeamViewer (versie 6). Met dit programma kan onze medewerker eenmalig en tijdelijk inloggen op je computer. Je hoeft Teamviewer niet te installeren, maar alleen op te starten.

Handleiding

Windows

  1. Download Teamviewer Quicksupport op deze link: http://www.teamviewer.com/download/version_6x/TeamViewerQS.exe
  2. Open het programma TeamViewerQS.exe door erop te dubbelklikken. Je kan het programma uitvoeren zonder te installeren. 
  3. Windows vraagt je waarschijnlijk een paar keer of je het programma écht wilt uitvoeren. Klik telkens op 'Ja'.
  4. In het Teamviewer venster dat opent staan een ID en wachtwoord. Geef deze door aan onze medewerker, zodat wij contact kunnen maken met jouw computer. 
  5. Laat het TeamViewer venster open, anders kunnen wij geen verbinding maken.

Mac

  1. Download Teamviewer Quicksupport op deze link: http://www.teamviewer.com/download/version_6x/TeamViewerQS.dmg
  2. Open het programma TeamViewerQS.dmg door erop te dubbelklikken. Je kunt het programma uitvoeren zonder te installeren. 
  3. Je Mac vraagt je waarschijnlijk of je het programma écht wilt openen. Klik op 'Ja'.
  4. In het Teamviewer venster dat opent staan een ID en wachtwoord. Geef deze door aan onze medewerker, zodat wij contact kunnen maken met jouw computer. 
  5. Laat het TeamViewer venster open, anders kunnen wij geen verbinding maken.

Veiligheid

Telkens als je de verbinding verbreekt of het programma opstart wordt een nieuw wachtwoord aangemaakt. Wij kunnen dus maar eenmalig inloggen met een bepaald wachtwoord.

Als je ons in de toekomst toegang tot dezelfde computer wilt geven hoef je alleen het gedownloade programma opnieuw op te starten en uw ID en nieuwe wachtwoord door te geven.

TeamViewer is veelgebruikte support software en wordt o.a. gebruikt door instellingen als de Verenigde Naties, Porsche, Canon, Philips, Microsoft, UPS en Ford. Voor meer informatie over TeamViewer kan je terecht op
http://www.teamviewer.com

Wie zijn wij?

Wij zijn Accent Interactive BV, Internetbureau uit Alphen aan den Rijn. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden webshops en websites in Magento 2, WooCommercePrestashop, OpenCart webshop WordPress website en Maatwerk websites. We zijn een gedreven en creatief bureau met een solide basis.

Door onze ruime ervaring op het gebied van E-CommerceMaatwerk websites en applicaties kunnen onze experts niet alleen goed luisteren naar je antwoorden, we kunnen ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie, adviseren en pro-actief met voorstellen komen. Wij zijn door Emmerce uitgeroepen tot de top 10 van E-Commerce bedrijven in Nederland.

Graag samenwerken? 

We zijn te bereiken op 0172-603130. Of bel direct met Vanessa Tekelenburg op 06-11130703. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.