Interne communicatie platform

Interne communicatie platform

Interne communicatie platform voor content

Ben jij een woordvoerder, journalist of werk je bij een gemeente of overheid en zoek je naar een betere manier om intern te communiceren? Zoek niet verder! Accent Interactive heeft een revolutionair intern communicatie platform ontwikkeld dat speciaal is ontworpen voor jou en je collega’s.

Snel en efficiënt informatie delen

Onze applicatie is gebouwd met de nieuwste technologieën en is ontworpen om naadloos te integreren met jouw dagelijkse werkzaamheden. Of je nu onderweg bent of op kantoor zit, onze app maakt het mogelijk om altijd en overal in contact te blijven met je collega’s. Zo kunnen jullie snel en efficiënt informatie delen, samenwerken aan projecten en brainstormen over nieuwe ideeën.

Interne communicatie platform

Vertrouwelijke informatie delen

Maar dat is nog niet alles! Ons platform biedt ook de mogelijkheid om op een veilige manier vertrouwelijke informatie te delen. Dit is vooral van belang voor gemeentes en overheden waar gevoelige informatie niet zomaar op straat mag belanden. Met onze app kan je erop vertrouwen dat de informatie alleen gedeeld wordt met de juiste mensen binnen jouw organisatie.

Gratis proefperiode

Hoe zit het dan met de kosten? Geen zorgen, onze app is betaalbaar en aangepast aan jouw budget. Wij bieden een gratis proefperiode aan, zodat jij en je collega’s de app eerst kunnen uitproberen voordat jullie beslissen om het aan te schaffen.

Waarom een goed idee?

Efficiëntie

Door te werken met een interne communicatie tool kan je snel en efficiënt informatie delen binnen jouw organisatie. Het stelt je in staat om berichten te versturen naar specifieke teams, afdelingen of individuele collega’s. Bovendien kan je bestanden, afbeeldingen en links delen zonder dat je deze eerst moet uitprinten of via e-mail moet versturen.

Samenwerking

Door middel van deze applicatie kan je beter samenwerken met je collega’s. Je kan bijvoorbeeld projectgroepen aanmaken waarin je makkelijk informatie kan uitwisselen. Zo kan je bijvoorbeeld brainstormen over ideeën, takenlijsten opstellen en updates delen over de voortgang van projecten. Dit kan een enorme boost geven aan de productiviteit en samenwerking binnen jouw organisatie.

Interne communicatie platform

Centrale opslag

Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid om informatie centraal op te slaan. Dit betekent dat je niet meer hoeft te zoeken naar informatie die in verschillende e-mails, bestanden of notities verspreid zit. Door alles op één centrale plek te bewaren, is de informatie makkelijker terug te vinden en kan iedereen er altijd bij.

Veiligheid

Met de communicatie app kan je erop vertrouwen dat de informatie alleen wordt gedeeld met de juiste mensen binnen jouw organisatie. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over gevoelige informatie die op straat belandt. Bovendien kan je door middel van beveiligde accounts en wachtwoorden de toegang tot de tool beperken.

Kostenbesparend

Niettemin kan het platform ook kostenbesparend zijn. Het kan de noodzaak verminderen om te investeren in fysieke vergaderingen, telefoongesprekken of het uitprinten van documenten. Dit kan niet alleen tijd besparen, maar ook geld.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het opzetten van ons communicatie platform en om eventuele vragen te beantwoorden. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw organisatie altijd verbonden blijft en optimaal kan presteren. Bel: 0172-60313-

Onze awards & keurmerken

 • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
 • Full Service Internetbureau
 • Magento webshop
 • FD Gazellen 2021
 • Leadinfo Certified Partner
 • Maatwerk website Fonk
 • Fonk100 award 2020
 • Magento webshop
 • Emerce100
 • magento certification Magento webshop
 • Magento webshop