Beoordeeld met een 9.6 9.6
Netwerken in Nieuwkoop

Netwerken in Nieuwkoop

Netwerken in Nieuwkoop?

OntbijtZaken Nieuwkoop

Wil jij graag je netwerk in Nieuwkoop uitbreiden? De business van de leden laten groeien door vanuit een effectief zakelijk netwerk elkaar actief te versterken in het genereren van nieuwe omzet. Dit doen we door elkaar over en weer aan te bevelen, door te netwerken, door kennis uit te wisselen en door daar waar mogelijk expertise te bundelen.

OntbijtZaken  Nieuwkoop is een informele netwerkbijeenkomst voor ondernemers in de regio Nieuwkoop en omstreken. Tweewekelijks op dinsdag van 07.30 – 09.00 uur komen ondernemers bijeen in Nieuwkoop (proeflokaal De Hollandsche Leeuw), waar wordt vergaderd, genetwerkt en ontbeten. Doel van Ontbijtzaken is het vergroten van ons netwerk, het genereren van aanbevelingen en daaruit volgend omzet voor de ondernemers in de groep. Klinkt dit interessant en wil je  meer informatie of een keer mee als introducé? Stuur dan een bericht naar Vanessa.

Bekijk hier de website van OntbijtZaken.

Open Coffee Nieuwkoop

Vanessa Tekelenburg en Dapne Lie (D-Ly administratiekantoor)  hebben een paar jaar geleden Open Coffee Nieuwkoop opgericht. Nog steeds zijn zij de drijvende kracht achter dit netwerk.

Iedere eerste woensdag van de maand staat de koffie klaar bij De Vlinder, Aardamseweg 75 in Ter Aar. Open Coffee is een fenomeen dat uit het buitenland is over komen waaien. Het doel van Open Coffee is een platform te bieden aan ondernemers om op een laagdrempelige wijze in contact te komen met andere ondernemers uit de regio.

Elke maand is er een andere spreker of workshop, zodat je naast netwerken ook kennis kan vergroten, kortom een nuttige besteding van jouw ochtend. Je bent van harte welkom vanaf 9.00 uur, de aanvang van de workshop is ca. 9.30 uur. Aanmelden is niet nodig. Eventueel kan je via Facebook aangeven dat je aanwezig bent. Wil je je kennis delen met andere ondernemers door het geven van een workshop, neem dan contact met me op.