Beoordeeld met een 9.6 9.6
Online Marketing

Online Marketing

Online Marketing 

Op zoek naar een no-nonsense online marketing partner? Jij wilt resultaat zien van je online marketing, dat snappen wij maar al te goed. Daarom kun je bij Accent Interactive rekenen op een proactieve houding en denkwijze. 

Je wordt pas herkend als je gezien wordt. Dat klinkt logisch en dat is het ook. Online geldt precies hetzelfde. Maar hoe word je gezien? Daar zorgen wij voor. Wij kunnen jou helpen om je vindbaarheid op internet te verbeteren.

Geen uitleg nodig? Direct naar onze SEO pakketten

 

Techniek

In de eerste plaats is het cruciaal dat jouw website technisch goed indexeerbaar is voor zoekmachines. Wij analyseren jouw website en geven verbeterpunten door. Aan de hand hiervan optimaliseren wij de website waar nodig. Wij kijken onder andere naar factoren als de laadsnelheid, mobielvriendelijkheid, de url-structuur, conversiepunten en microdata etc.

Strategie

Wanneer je met Accent Interactive een zoekmachine optimalisatietraject aangaat, gebeurt dat altijd vanuit een duidelijke strategie. Onze online strateeg doet een trefwoorden- en concurrentieonderzoek. Hoe ziet de markt eruit waar liggen de kansen? Bij zoekwoordenonderzoek kijken we naar trends in markt, zoekvolumes, concurrentie, waarde, zoekintentie, advertentiedata etc. Op basis van het zoekwoordenonderzoek wordt een advies gegeven over de hiërarchische indeling van de website en de content. De sitehiërarchie is nauw gerelateerd aan het zoekwoordenonderzoek en behoeft een diep inzicht in zoekvolume.

Content marketing

Online groei door content marketing. Maak van een prospect een klant en van je opdrachtgever een ambassadeur. Contentmarketing zorgt ervoor dat je doelgroep jouw bedrijf gaat zien als dé expert in je vakgebied. Door regelmatige nieuwe, unieke en inspirerende content te plaatsen op je website vergroot je ook je vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Google Analytics

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzendt, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts. Met die kennis is het eenvoudig om de inhoud van je website te blijven verbeteren, zodat deze beter converteert.

Google Adwords

Enkel je site optimaliseren voor zoekmachines (SEO) is nog niet genoeg om je site breed bekendheid te geven. Bedrijven doen er goed aan om hun aanwezigheid (online presence) op internet te vergroten met een Google AdWords-campagne. Met AdWords kun je reclame maken op Google-websites en websites die gebruikmaken van Google AdSense-advertenties. Wij helpen je met de optimalisatie van je online campagne.

Hoe kunnen we jou helpen?

Wil je meer weten over onze SEO pakket? Het SEO abonnement bij Accent Interactive BV zorgt ervoor dat voor een vast bedrag per maand het maximale SEO resultaat wordt behaald met jouw website. Neem nu vrijblijvend contact op met ons. We helpen je graag verder!
Stuur een mail naar info@accentinteractive.nl of bel direct naar 0172-603130

SEO introductie