SEO Pakket

SEO Pakket

Kies hier je SEO Pakket

Het SEO abonnement bij Accent Interactive BV zorgt ervoor dat voor een vast bedrag per maand het maximale SEO resultaat wordt behaald met jouw website. Met een kwalitatieve SEO aanpak kan jouw website tot wel duizenden bezoekers méér verwachten en dat heeft natuurlijk alleen maar positieve gevolgen voor het succes van jouw bedrijf! Het opzetten van een online campagne is één, het monitoren en optimaliseren is een tweede. Dat is en blijft een continu proces, want jouw klanten zijn altijd in beweging. 

Een SEO zoekwoorden-onderzoek vormt de basis van iedere SEO strategie. Zonder een degelijk zoekwoorden-onderzoek kan je geen gefundeerd SEO plan schrijven.

Elke maand SEO verbeteringen aan je website

SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie en is bedoeld om zoveel mogelijk relevante bezoekers via de gratis Google zoekresultaten te (blijven) krijgen. Zoekmachine optimalisatie is een lopend proces, want zowel Google als het gedrag van bezoekers verandert voortdurend. Hoe meer geoptimaliseerde pagina's jouw website heeft, hoe meer kans dat je relevante bezoekers trekt die interesse hebben in jouw diensten. Alle aspecten van SEO – techniek, content én populariteit – zijn belangrijk voor het boeken van resultaat. 

Wij bieden een compleet SEO Pakket waarmee we de zichtbaarheid en vindbaarheid van de website verhogen. Dit doen we door middel van een maandelijkse analyse van de gezondheid van de site, Google positie tracking, SEO, CRO, content, backlinks, Google analytics, social media, etc. Ook zorgen voor relevante keywords en doen concurrentieanalyses.

We hebben drie pakketten:

Basic

Maandelijkse analyse inclusief concrete aanbevelingen die je zelf kan doorvoeren

180 ex.btw /pm
Bestel je pakket
Beste keus

Expert

Maandelijkse analyse plus doorvoeren en content marketing

900 ex.btw /pm
Bestel je pakket

 

Zoekmachine optimalisatie

In de eerste plaats is het cruciaal is dat jouw website technisch goed indexeerbaar is voor zoekmachines. Wij analyseren jouw website en voeren verbeterpunten direct door. Wij kijken onder andere naar factoren als de laadsnelheid, mobielvriendelijkheid, de url-structuur, conversiepunten en microdata etc. We zorgen ervoor dat je beter vindbaar wordt en dat je website hoger in Google kom te staan. 

Content marketing

Online groei door content marketing. Maak van een prospect een klant en van je opdrachtgever een ambassadeur. Contentmarketing zorgt ervoor dat je doelgroep jouw bedrijf gaat zien als dé expert in je vakgebied. Door regelmatige nieuwe, unieke en inspirerende content te plaatsen op je website vergroot je ook je vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Ons expert SEO pakket bevat alle onderdelen uit het SEO premium pakket en daarbij gaan we nog een stap verder. We gaan een uitgebreid trefwoordonderzoek doen naar veelgebruikte zoekwoorden voor jouw diensten. Met goede content onderscheid je jouw website van je concurrentie. Bovendien heeft elke organisatie een verhaal en dat is juist dátgene dat jouw website of webshop uniek maakt. Content schrijven voor de website gaat verder. Denk aan de hoofdkop, tussenkopjes, opsommingen en interne links. En denk aan je focustrefwoord. Waar wil je op gevonden worden? En de call to action. Niet alleen tekst valt onder content voor je website. Ook beeld is belangrijk.

Op een succesvolle website heeft elke pagina een doel. 99,9% van je bezoekers komt namelijk - helaas - niet om je site te bewonderen. Nee, ze hebben een wens, een vraag of een probleem. En ze willen dat jouw pagina hen overtuigt en helpt. Maar hoe maak je content die aansluit bij je doelgroep? Hoe ga je je doelgroep bereiken en activeren, in die continu veranderende customer journey? En wat gaat dat überhaupt allemaal kosten? Nou dat valt mee, hier hanteren we het vaste maandbedrag voor. Naast content krijg je zoveel meer.

Waarom accent Interactive?

  • Hoogwaardige content
  • Meetbaar en sturend
  • Hogere conversie
  • Het beste resultaat

Hoe kunnen we jou helpen?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! Telefonisch 0172-603130 of per e-mail vanessa@accentinteractive.nl. We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.