Beoordeeld met een 9.6 9.6
Sitelease

Sitelease

Ben je zzp'er en heb je een nieuwe website nodig?

Voor deze doelgroep hebben wij Sitelease in het leven geroepen. De vraag naar een professionele website is groot, maar een toereikend budget is niet altijd haalbaar.

Laag vast maandelijks tarief € 39,-

Bij Sitelease.nl kan je tegen een vast laag maandelijks tarief een website leasen. Hiervoor krijg je een professionele website inclusief hosting.

Wij bieden een website die perfect bij jouw bedrijf past. Ons eigen CMS (Content Management Systeem) werkt eenvoudig en je kunt hiermee makkelijk je eigen website aanpassen.

Professionele website?

Een professionele website zonder zorgen? Speciaal ontworpen en gemaakt voor ondernemers (zzp). Met de daarbij behorende thema's en functionaliteiten.

Hoe werkt Sitelease?

Heel simpel. Je kiest een template uit en levert je logo aan. Wij zorgen voor de rest. Heb je nog geen logo? Geen probleem. Die maken wij dan ook voor je. Binnen een paar dagen staat de website al online. Zo krijg je de website waar je al lange tijd naar op zoek was. Na de lancering van de website kun je deze altijd makkelijk aanpassen.

Wat zeggen onze klanten over ons

'Wat ben ik blij met SiteLease! Na de crash van mijn wordpress site wilde ik snel weer in de lucht zijn, maar uiteraard wel met mijn look-and-feel. Dat was allemaal zo geregeld, inclusief het ontwerp van mijn logo. En nu hoef ik me niet meer druk te maken om allerlei plugins. SiteLease zorgt ervoor dat mijn site het blijft doen. En ik houd wel zelf de regie over de inhoud' - Gitte Jansen, Tekst Consultant

"Ik kan typen, mailen en skypen. Ik kan een eenvoudige PowerPoint maken . wat ik niet kon is mijn eigen website volledig benutten. SiteLease en "les"van de medewerkers van Accent Interactive zorgen er voor dat ik zelf mijn site kan veranderen, aanvullen en verbeteren. En ik ben er nog trots op ook! En als ik het niet weet, bel ik even.................. Site lease is mijn sidekick geworden voor het uitdragen van mijn bedrijfsinformatie. En voor de prijs hoef je het niet te laten.................. " - Harry G. Selier karakter

Ga naar Sitelease.nl