Vacatures

(Junior) Account Manager

Als Account Manager bij Accent Interactive BV ben je verantwoordelijk voor de relatie met bestaande klanten en ben je in staat om new business te genereren. Je luistert dus naar de wensen van bestaande klanten, maar houdt je daarnaast bezig met het vinden van nieuwe klanten. Je bent salestijger, accountmanager en projectmanager in één! En dit doe je met veel enthousiasme! Je beschikt verder over voldoende technische ICT bagage om een goede gesprekspartner te zijn met de techneuten en om tot goede inschattingen te komen.

Gezocht junior/medior PHP developer

Wij zoeken een enthousiaste junior/medior web development / applicatie ontwikkelaar, die ons gezellige team wil versterken en mee willen werken aan mooie (inter)nationale projecten.

MAGENTO DEVELOPER

Ben jij een geweldige Magento developer en wil jij in een super team van gezellige collega’s werken aan gave projecten voor verschillende nationale en internationale opdrachtgevers?

VACATURE PHP DEVELOPER

Wij zoeken een enthousiaste programmeur web development / applicatie ontwikkeling, die mee wil werken aan mooie projecten.

STAGE PHP DEVELOPMENT

Wij zoeken enthousiaste stagiairs web development / applicatie ontwikkeling, die mee willen werken aan mooie projecten.

STAGE VORMGEVER

Volg jij een opleiding tot grafisch vormgever en zoek je een stage? Geef jij de voorkeur aan een klein en informeel bedrijf met een gezellige sfeer?

STAGE CMD

Volg jij de HBO opleiding Communication Multimedia Design? Wij zoeken een creatief, enthousiast, leergierig, gezellig en capabel persoon. Zelfstandig kunnen werken. Goed kunnen communiceren. De wil hebben om verder te groeien.

STAGE MARKETING

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.