Hoe beheer ik webshopactiviviteiten?

Het Dashboard is standaard de eerste pagina die u te zien krijgt nadat u heeft ingelogd. U kunt ook op deze pagina komen door op het Dashboard [1] tabblad te klikken, linksboven op de pagina. U krijgt de volgende pagina te zien:

Deze pagina laat u de basis informatie en statistieken zien die u nodig heeft voor het managen van uw webshop. De opties op de pagina kunnen als volgt omschreven worden:

Bestellingen [2]: Het tabblad Bestellingen in het midden van de pagina, zoals u hierboven kunt zien, laat een grafiek zien met daarin een indicatie van de kwantiteit van bestelling via uw webshop binnen het afgelopen jaar (JTD, Jaar tot datum). Daaronder ziet u de inkomsten, belasting en aantal verzendingen van uw bestellingen en het totaal aantal bestellingen.
Aantallen [3]: Het tabblad Aantallen in het midden van de pagina laat een grafiek zien met een indicatie van de inkomsten van uw webshop JTD. Daaronder ziet u de inkomsten, het aantal, de belasting en het aantal verzendingen van uw bestellingen.
Linker informatie paneel [4]: Het paneel aan de linkerkant van de pagina laat u het totale aantal bestellingen zien die afgehandeld zijn in u Magento webshop, het gemiddelde bedrag van elke bestelling, informatie over de laatste vijf bestellingen en de top vijf van meest gezochte producten.
Onderste informatie tabbladen [5]: De onderkant van het Dashboard biedt als volgt extra informatie over uw webshop:
o Meest verkocht [5a]: laat een lijst zien met de best verkochte producten van uw webshop, hun prijs en het aantal dat er van besteld is.
o Meest bekeken producten [5b]
: Laat een lijst zien met de meest recent bekeken producten en de aantal keren dat de producten bekeken zijn.
o Nieuwe klanten [5c]: Laat een lijst zien met de laatst geregistreerde klanten
o Klanten [5d]: Laat een lijst zien met uw top klanten, hiermee worden de klanten bedoeld die de meeste producten in uw webshop hebben besteld gedurende het afgelopen jaar.

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.