// Websites

WordPress website bouwer

Verbeter je online succes met een WordPress website op maat

WordPress ontwikkelaar gezocht die WordPress websites bouwt die hoger rankt in Google en meer conversie oplevert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als ervaren WordPress bouwer zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, hosten en onderhouden van websites. Onze specialisten halen alles uit de kast om een interactieve website voor jou te maken die goed scoort in jouw branche. Ze denken graag strategisch met je mee, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie en komen proactief met verbeter voorstellen. Echt maatwerk dus.

WordPress website bouwer

De voordelen van WordPress op een rijtje

Meest gebruikte CMS ter wereld Zeer compleet, open source systeem Nog meer functionaliteit met extra plugins Daardoor besparen op maatwerk ontwikkelkosten Meerdere gebruikers en rollen mogelijk

Oké, duidelijk. Jij wilt een WordPress website. Maar waarom zou je die door Accent Interactive, dé WordPress website bouwer, laten ontwikkelen?

 

Wij zijn WordPress website bouwer

Wij weten dat WordPress standaard al veel oplossingen biedt. Of je nu een eenvoudige website laat maken of een geavanceerde website wilt laten bouwen in WordPress, onze WordPress experts en ontwikkelaars zijn bekend met alle tips & tricks van het platform. Toch voldoen de standaarden niet altijd. Ben jij ook op zoek naar dat beetje extra om jouw website nóg succesvoller te maken? Dan komt de nerd in ons naar boven en ontwikkelen we zelf een oplossing op maat.

Ben je nieuwsgierig naar Accent Interactive? Lees dan meer op onze Over-ons pagina.

WordPress webshop ontwikkelaar gezocht?

Ben je op zoek naar een specialist voor het maken of bouwen van je WordPress webshop? Ons team van ervaren ontwikkelaars tilt jouw online verkoop naar een hoger niveau met een op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke en SEO-geoptimaliseerde WordPress webshop. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke lancering, wij leveren een complete webshop oplossing die jouw producten in de spotlight zet en de conversie verhoogt. Ontdek de mogelijkheden en laat ons je helpen om een succesvolle webshop in WordPress te realiseren.

Een WordPress webshop maken is een specialiteit van ons team. We zorgen ervoor dat het toevoegen van producten aan je webshop een fluitje van een cent is, en bieden ondersteuning bij het optimaliseren van productpagina’s voor maximale conversie. Of je nu een klein aantal of een grote catalogus van producten te verkopen hebt, we richten je webshop zo in dat deze schaalbaar en makkelijk te beheren is.

Kosten van een professionele website

De vraag ‘wat kost een website laten bouwen?’ is veelvoorkomend. Bij ons krijg je vooraf duidelijkheid over de investering. De kosten van een maatwerk website kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals het ontwerp, de functionaliteiten, en de complexiteit van de website. Bij Accent Interactive begrijpen we dat de investering in een professionele website of webshop een belangrijke beslissing is voor jouw bedrijf. Daarom werken we transparant en bieden we op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw wensen en budget.

Wij ontwerpen WordPress thema’s op maat

We werken niet met standaard thema’s, maar ontwerpen een uniek webdesign voor jou. Onze designers ontwerpen op basis van UX/UI methodes en gaan vervolgens aan de slag met de verdere ontwikkeling. Dat betekent dat we niet alleen streven naar het perfecte plaatje, maar ook naar een functionele, goedwerkende website. Zo zorgen we ervoor dat jouw bezoekers gemakkelijk hun weg vinden én blij worden van wat ze zien. En blije klanten betekent uiteindelijk meer conversie.

WordPress website bouwer

Van ontwerp naar lancering en beheer

Als het design goedgekeurd is, bouwen we jouw website in WordPress. Daarna kan alle content geplaatst worden en is het tijd om alles te testen. Werkt alles zoals we hebben afgesproken? Dan zetten we je website live en zorgen we ervoor dat oude URL’s worden omgeleid naar de nieuwe pagina’s. De fase van beheer en doorontwikkeling van de website kan nu beginnen. Dit doe je natuurlijk samen met ons.

Online marketing

Als je een WordPress website laat maken, wil je natuurlijk dat je goed gevonden wordt. Daarom zijn de websites die wij opleveren technisch geoptimaliseerd voor Google. Als ervaren WordPress website bouwer installeren wij verschillende tools en functionaliteiten om de vindbaarheid en veiligheid nog verder te verbeteren. Daarnaast zorgen we ervoor dat het resultaat van onze inspanningen meetbaar is. Meten is weten. Zo kunnen we continu bijsturen en optimaliseren.

WordPress website bouwer

Het is belangrijk om maandelijks onderhoud en doorontwikkeling aan je website uit te voeren, omdat het de prestaties en beveiliging van je website verbetert, evenals de gebruikerservaring voor je bezoekers.

Onderhoud

 1. Wij updaten wekelijks plugins en de wanneer er een nieuwe versie uitkomt de installatie zelf;
 2. Wij maken dagelijks back-ups
 3. En zorgen dat de beveiliging van je site op orde

Doorontwikkeling

 1. Toevoegen van nieuwe functies
 2. Verbeteren van de snelheid
 3. Zoekmachine-optimalisatie, indien gewenst

Kortom, maandelijks onderhoud en doorontwikkeling van je WordPress-website zijn essentieel om ervoor te zorgen dat je website goed blijft werken, veilig is en aantrekkelijk blijft voor bezoekers. Dit doen we op basis van een maandelijkse SLA als WordPress bouwer.

Integratie en e-mails

Een belangrijk aspect van het runnen van een online winkel is de mogelijkheid om te communiceren met je klanten. Of het nu gaat om orderbevestigingen, verzendupdates of marketingboodschappen, we zorgen ervoor dat je website of webshop is gekoppeld aan een betrouwbaar e-mail systeem. Dit stelt je in staat om automatisch e-mails te versturen en zo de klanttevredenheid te verhogen.

Heb jij al een WordPress website, maar ben je niet tevreden over je WordPress website bouwer?

Heb jij al een WordPress website, maar ben je niet tevreden over je huidige WordPress website bouwer? Veel klanten komen bij ons met klachten over hun huidige bureau. Misschien herken je het wel: afspraken worden niet nagekomen, ze reageren laat, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en er is altijd wel een of ander probleem. Maar overstappen naar een andere WordPress bouwer lijkt vaak veel gedoe, toch? Nee hoor!

Als je overstapt naar Accent Interactive zul je merken dat het alle ‘gedoe’ meer dan waard is. In de afgelopen jaren hebben we al tientallen websites en webshops met succes overgenomen. Als ervaren WordPress website bouwer durven we dan ook wel te stellen dat we gespecialiseerd zijn in website overname. Vind je het toch te spannend? Geen probleem. Laat ons dan eerst eens een website analyse doen. We bekijken dan hoe de website technisch in elkaar zit en welke kansen wij zien om jouw website verder te optimaliseren.

Opzoek naar een website bouwer WordPress?

Bij het bouwen van een nieuwe website of het vernieuwen van een bestaande, staat jouw succes voorop. Wij begrijpen dat het starten van een webshop of het lanceren van een website een grote stap is. Daarom staan we klaar om je door het hele proces te begeleiden – van het initiële idee tot aan de lancering en daarna. Neem contact op om te ontdekken hoe we jouw digitale ambities kunnen realiseren met een WordPress site of webshop die precies doet wat jij nodig hebt. Bel, mail of maak direct een afspraak met Joost van Veen, onze Chief Nerd.

Plan een gratis adviesgesprek
// Klanten geven ons een 9,7 als rapportcijfer

Ervaringen van klanten

We kunnen zelf vertellen dat we een van de beste digitale partners en WordPress specialisten zijn. Maar waarom zou je ons geloven? Veel interessanter is het hoe klanten onze samenwerking ervaren. Lees je mee?

 • Maartje van der Weegen, mede-eigenaar De Bruidshoek

  Bijna al onze omzet komt binnen via onze website, onder andere via de afspraken-tool die Accent Interactive voor ons heeft ontwikkeld. Naast dat de agenda blijft vollopen zorgen ze voor het mooie plaatje, en dat bezoekers blijven terugkomen. Ik beveel Accent Interactive van harte aan.

 • Femke van Stratum, Communicatieadviseur, HealthTech In Society

  De samenwerking met Accent Interactive vind ik prettig, fijn en creatief. Accent Interactive komt altijd afspraken en deadlines na, staat altijd klaar om te helpen en wil graag meedenken met nieuwe ideeën.

  Met onze programmapartners werken wij aan het geschikt en toegankelijk maken van technologische innovaties voor mensen met een lagere sociaaleconomische status. HealthTech in Society heeft dankzij Accent Interactive een strakke en inhoudelijke website, een plek waarop kennis kan worden gedeeld. Dat is belangrijk voor ons.

Veel gestelde vragen

Hoe zorg ik ervoor dat mijn website up-to-date blijft?

WordPress is een open source systeem en altijd in ontwikkeling. Er worden regelmatig nieuwe updates vrijgegeven die inspelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw website en plugins altijd up-to-date zijn. We updaten je website wekelijks, zodat jij daar geen omkijken naar hebt

Ben ik verplicht om maandelijks vaste uren af te nemen?

Nee hoor, dat is geen verplichting. Toch raden we het je wel aan. Dan ben je verzekerd van doorlopend beheer, onderhoud en doorontwikkeling van je website.

Werken jullie samen met (andere) online marketingbureaus?

Ja, absoluut. Wij weten alles over web development, strategie en design, en veel over online marketing. Onze focus ligt echter op het eerste. Voor online marketing werken we daarom graag samen met jouw eigen marketingbureau. Of we helpen je een goed bureau te vinden.

Hebben jullie alle nodige expertise in huis?

Ja, we doen altijd een code review. Dat is dé manier om te doorgronden hoe jouw website in elkaar zit en hoe we die het beste kunnen gaan doorontwikkelen.

Hoelang duurt de overname van mijn website?

Gemiddeld reserveren we 1 dag voor een website overname. Dit is inclusief de code review.

Wat kost een maatwerk WordPress website

Een simpele maatwerk WordPress website start vanaf 4000,- euro. Het is helemaal afhankelijk van je wensen en ambitie.

Onze awards & keurmerken

 • Full Service Internetbureau
 • Magento webshop
 • FD Gazellen 2021
 • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
 • Magento webshop
 • Magento webshop
 • Leadinfo Certified Partner
 • Fonk100 award 2020
 • Maatwerk website Fonk