// Websites

WordPress website bouwer

Verbeter je online succes met een WordPress website op maat

Wil jij een WordPress website laten bouwen die hoger rankt in Google en meer conversie oplevert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen, bouwen, hosten en onderhouden WordPress websites. Onze specialisten halen alles uit de kast om een interactieve website voor jou te maken die goed scoort in jouw branche. Ze denken graag strategisch met je mee, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie en komen proactief met verbetervoorstellen. Echt maatwerk dus.

WordPress website bouwer

De voordelen van WordPress op een rijtje

Meest gebruikte CMS ter wereld Zeer compleet, open source systeem Nog meer functionaliteit met extra plugins Daardoor besparen op maatwerk ontwikkelkosten Meerdere gebruikers en rollen mogelijk

Oké, duidelijk. Jij wilt een WordPress website. Maar waarom zou je die door Accent Interactive (WordPress website bouwer) laten ontwikkelen?

 

Wij zijn WordPress webshop bouwer

WordPress kent standaard al veel oplossingen. Onze WordPress experts en ontwikkelaars kennen alle tips & tricks. Toch voldoen de standaarden niet altijd. Ben jij ook op zoek naar dat beetje extra om jouw website nóg succesvoller te maken? Dan komt de nerd in ons naar boven en ontwikkelen we zelf een oplossing op maat.

Wij ontwerpen WordPress thema’s op maat

We werken niet met standaard WordPress thema’s, maar ontwerpen een uniek webdesign voor jou. Onze designers ontwerpen op basis van UX/UI methode en daarna gaan onze WordPress website bouwers aan de slag met de verdere ontwikkeling. Dat betekent dat we niet alleen gaan voor het perfecte plaatje, maar ook voor een functionele, goedwerkende website. Zodat jouw bezoekers gemakkelijk hun weg vinden én blij worden van wat ze zien. En blije klanten betekent meer conversie.

WordPress website bouwer

Van ontwerp naar lancering en beheer

Als het design is goedgekeurd, bouwen we jouw website in WordPress. Daarna kan alle content geplaatst worden en is het tijd om alles te testen. Werkt alles zoals we hebben afgesproken? Dan zetten we je website live en zorgen we ervoor dat oude URL’s worden omgeleid naar de nieuwe pagina’s. De fase van beheer en doorontwikkeling van de website kan nu beginnen. Dit doe je natuurlijk samen met ons als WordPress website bouwer.

Online marketing

Als je een website laat maken, wil je natuurlijk dat je goed gevonden wordt. Daarom zijn de websites die wij opleveren technisch geoptimaliseerd voor Google. We installeren verschillende tools en functionaliteiten om de vindbaarheid en veiligheid nog verder te verbeteren. Daarnaast zorgen we ervoor dat het resultaat van onze inspanningen meetbaar is. Meten is weten. Zo kunnen we continu bijsturen en optimaliseren.

 

WordPress website bouwer

Het is belangrijk om maandelijks onderhoud en doorontwikkeling aan je WordPress website uit te voeren omdat het de prestaties en beveiliging van je website verbetert, evenals de gebruikerservaring voor je bezoekers.

Onderhoud

 1. Wij updaten wekelijks plugins en de wanneer er een nieuwe versie uitkomt de installatie zelf;
 2. Wij maken dagelijks back-ups
 3. En zorgen dat de beveiliging van je site op orde

Doorontwikkeling

 1. Toevoegen van nieuwe functies
 2. Verbeteren van de snelheid
 3. Zoekmachine-optimalisatie, indien gewenst

Kortom, maandelijks onderhoud en doorontwikkeling van je WordPress website is belangrijk om ervoor te zorgen dat je website goed blijft werken, veilig is en aantrekkelijk blijft voor bezoekers. Dit doen we op basis van een maandelijkse SLA.

Heb jij al een WordPress website, maar ben je niet tevreden over je WordPress website bouwer?

Veel klanten komen bij ons met klachten over hun huidige bureau. Misschien herken je het wel: afspraken worden niet nagekomen, ze reageren laat, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en er is altijd wel een of ander probleem. Maar van bureau overstappen is nog veel meer gedoe, toch? Nee hoor!

Als je overstapt naar Accent Interactive zul je merken dat het alle ‘gedoe’ meer dan waard is. In de afgelopen jaren hebben we al tientallen webshops met succes overgenomen. We durven dan ook wel te stellen dat we gespecialiseerd zijn in webshopovername. Vind je het toch te spannend? Geen probleem. Laat ons dan eerst eens een webshop analyse doen. We kijken dan hoe de website technisch in elkaar zit en welke kansen wij zien om jouw webshop verder te optimaliseren.

// Klanten geven ons een 9,7 als rapportcijfer

Ervaringen van klanten

We kunnen zelf vertellen dat we een van de beste digitale partners en WordPress specialisten zijn. Maar waarom zou je ons geloven? Veel interessanter is het hoe klanten onze samenwerking ervaren. Lees je mee?

 • Maartje van der Weegen, mede-eigenaar De Bruidshoek

  Bijna al onze omzet komt binnen via onze website, onder andere via de afspraken-tool die Accent Interactive voor ons heeft ontwikkeld. Naast dat de agenda blijft vollopen zorgen ze voor het mooie plaatje, en dat bezoekers blijven terugkomen. Ik beveel Accent Interactive van harte aan.

 • Femke van Stratum, Communicatieadviseur, HealthTech In Society

  De samenwerking met Accent Interactive vind ik prettig, fijn en creatief. Accent Interactive komt altijd afspraken en deadlines na, staat altijd klaar om te helpen en wil graag meedenken met nieuwe ideeën.

  Met onze programmapartners werken wij aan het geschikt en toegankelijk maken van technologische innovaties voor mensen met een lagere sociaaleconomische status. HealthTech in Society heeft dankzij Accent Interactive een strakke en inhoudelijke website, een plek waarop kennis kan worden gedeeld. Dat is belangrijk voor ons.

Veel gestelde vragen

Hoe zorg ik ervoor dat mijn website up-to-date blijft?

WordPress is een open source systeem en altijd in ontwikkeling. Er worden regelmatig nieuwe updates vrijgegeven die inspelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw website en plugins altijd up-to-date zijn. We updaten je website wekelijks, zodat jij daar geen omkijken naar hebt

Ben ik verplicht om maandelijks vaste uren af te nemen?

Nee hoor, dat is geen verplichting. Toch raden we het je wel aan. Dan ben je verzekerd van doorlopend beheer, onderhoud en doorontwikkeling van je website.

Werken jullie samen met (andere) online marketingbureaus?

Ja, absoluut. Wij weten alles over web development, strategie en design, en veel over online marketing. Onze focus ligt echter op het eerste. Voor online marketing werken we daarom graag samen met jouw eigen marketingbureau. Of we helpen je een goed bureau te vinden.

Hebben jullie alle nodige expertise in huis?

Ja, we doen altijd een code review. Dat is dé manier om te doorgronden hoe jouw website in elkaar zit en hoe we die het beste kunnen gaan doorontwikkelen.

Hoelang duurt de overname van mijn website?

Gemiddeld reserveren we 1 dag voor een website overname. Dit is inclusief de code review.

Wat kost een maatwerk WordPress website

Een simpele maatwerk WordPress website start vanaf 4000,- euro. Het is helemaal afhankelijk van je wensen en ambitie.

Wil jij ook meer online succes?

Natuurlijk wil je beter vindbaar worden en meer conversie. Benieuwd hoe Accent Interactive je hiermee kan helpen? Wij brainstormen graag met je over de mogelijkheden. Bel, mail of maak direct een afspraak met Joost van Veen, onze Chief Nerd.

Plan een gratis adviesgesprek

Onze awards & keurmerken

 • Full Service Internetbureau
 • Magento webshop
 • FD Gazellen 2021
 • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
 • Magento webshop
 • Magento webshop
 • Leadinfo Certified Partner
 • Fonk100 award 2020
 • Maatwerk website Fonk