// E-commerce

Wij zijn Magento Specialist

Een nieuwe of verbeterde Magento platform?

Accent Interactive BV is specialist op het gebied van Magento.

Ben jij op zoek naar een Magento specialist? Of wil je online beter gevonden worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Accent Interactive BV ontwerpt en ontwikkelt Magento en WooCommerce webshops. Wij kijken welk systeem het beste bij jouw product/bedrijf past.

Door onze ruime ervaring op het gebied van Magento kunnen onze experts niet alleen goed luisteren naar je antwoorden, we kunnen ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie, adviseren en pro-actief met voorstellen komen.

Klinkt goed, maar wat betekent dit voor jouw bedrijf?

Website passend bij online strategie Werken met E-commerce specialist behorende tot de top 10 E-commerce bureaus Maatwerk design Design op basis van UX/UI

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partij die je gewoon kan bellen, mailen of waar je eenvoudig een ticket kan inschieten? Bij Accent Interactive BV staat persoonlijk contract hoog in het vaandel. Wij kennen jouw webshop heel goed. En denken graag met jou mee om je webshop succesvoller te laten zijn. Wij delen graag onze kennis met jou. Jullie succes is ons succes.

Zoals gezegd zijn wij een echte Magento specialist. Magento  kent standaard al veel oplossingen, maar deze standaarden voldoen niet altijd. Dan komt de specialist in ons naar boven en ontwikkelen wij zelf oplossingen op maat.

Zoekmachine optimalisatie

De zoekmachine optimalisatie van jouw website uitbesteden aan een professioneel bureau? Dan schakel je Accent Interactive in als de specialist voor jouw website of webshop! Om jouw website hoger in Google te laten komen, optimaliseren wij diverse onderdelen van jouw website. Zoekmachine optimalisatie, in de volksmond ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd, is erop gericht jouw website op de voor jou relevante zoektermen hoog in zoekmachines als Google te krijgen. Maandelijks krijg je een rapportage van ons bureau, met daarin de voortgang van jouw website of webshop, alsmede de zoekwoordposities in Google.

Maatwerk website

Wie zijn wij?

Wij zijn Accent Interactive BV, E-Commerce Specialist in Alphen aan den Rijn. We helpen bij zowel nieuwe als bestaande projecten. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden in Magento, hét  e-commerce platform. We zijn een gedreven en creatief bureau met een solide basis.

Door onze ruime ervaring op het gebied van Magento kunnen onze experts niet alleen goed luisteren naar je antwoorden, we kunnen ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie, adviseren en pro-actief met voorstellen komen. Wij zijn door Emmerce uitgeroepen tot de top 10 van E-Commerce bedrijven in Nederland. En daar zijn wij best wel een beetje trots op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met ons team van developers ontwikkelen wij jouw Magento website die van alle markten thuis is. Je kunt ons mailen, bellen +31 172 603 130 en chatten. Vanessa staat je graag te woord.

Plan een gratis adviesgesprek