// E-commerce

Jouw Magento 2 Specialist

Goede partner cruciaal voor succes

Als Magento 2 specialist oftewel Magento webshop expert begrijpen wij dat het vinden van een goede partner cruciaal is voor het succes van jouw webshop. Bij ons kun je terecht voor alles wat te maken heeft met Magento en we zijn benieuwd naar jouw wensen en ambities. Van het ontwerp van jouw webshop tot aan de technische realisatie en het onderhoud ervan. Wij zijn Magento 2 experts en helpen je graag verder!

Waarom kiezen voor een webshop expert?

Magento 2 is een krachtig en flexibel e-commerce platform dat zich uitstekend leent voor het opzetten en onderhouden van een succesvolle webshop. Het biedt talloze mogelijkheden op het gebied van design, functionaliteit en integraties met andere systemen. Daarnaast Magento open source software, wat betekent dat het vrij te gebruiken en aan te passen is. Hierdoor is het mogelijk om jouw webshop volledig op maat te maken en optimaal te laten presteren. Magento is het beste e-commerce platform, maar wil je liever geen open source systeem? Kies dan voor Adobe Commerce. Onze Magento 2 specialisten staan te popelen om te starten.

Magento Specialist voor Magento webshop

Onze Magento webshop diensten

Wij bieden een breed scala aan Magento diensten, waaronder:

Uniek ontwerp

Wij ontwerpen jouw webshop geheel op maat, zodat deze naadloos aansluit bij jouw wensen en huisstijl. Wij hebben inhouse designers met verstand van techniek.

Webshop ontwikkeling

Wij ontwikkelen jouw webshop op basis van de nieuwste technieken en zorgen ervoor dat deze snel en veilig werk. Natuurlijk word je regelmatig op de hoogte gehouden door middel van sprintmeetings.

Webshop migratie

Wij helpen je bij het migreren van uw huidige webshop naar Magento, zodat je kunt profiteren van de vele voordelen die Magento te bieden heeft. Wel zo makkelijk.

Webshop onderhoud

Wij zorgen ervoor dat jouw webshop altijd up-to-date is en optimaal blijft presteren. Er zijn meerdere updates per jaar. In onderling overleg spreken we af wanneer we wat gaan doorvoeren. Zodat je weet waar je aan toe bent en we rekening kunnen houden met eventuele campagnes.

Webshop support

Onze experts staan altijd voor je klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Ook na werktijden als je een SLA hebt. Directe lijntjes met de collega’s die op jouw project zitten.

Onze werkwijze

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en gaan daarom graag met je in gesprek om jouw wensen en eisen te bespreken. Op basis hiervan maken wij een plan van aanpak en gaan we aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van jouw magento winkel. Tijdens het proces houden wij je  continu op de hoogte van de voortgang en zorgen we ervoor dat jouw magento webshop precies wordt zoals je die voor ogen heeft

Waarom kiezen voor Accent Interactive?

 • Wij zijn magento-ontwikkelaars met jarenlange ervaring.
 • Wij bieden een persoonlijke aanpak en gaan graag met jou in gesprek.
 • Wij leveren maatwerk op basis van jouw wensen en eisen.
 • Wij zorgen voor een snel en veilig werkende webshop.
 • Wij bieden uitstekende service en support.
Magento webshop

Overtuigd?

Als webshop eigenaar of e-commerce manager is het belangrijk om te kiezen voor een gespecialiseerd e-commerce bureau om jouw magento webshop te alten bouwen vanwege verschillende redenen.

Expertise

Magento is een complex platform met een groot aantal functies en mogelijkheden. Een Magento ontwikkelaar heeft de kennis en ervaring om deze functies te begrijpen en te gebruiken om de webshop van een klant te optimaliseren en te verbeteren. Wij zijn Magento gecertificeerd. Wil je een Magento specialist inhuren? We komen graag met je in contact.

Aanpassingsvermogen

Het is een platform dat op maat gemaakt kan worden voor de specifieke behoeften van een bedrijf. Een webshop specialist kan deze aanpassingen maken en zorgen dat de webshop naadloos aansluit bij de eisen en wensen van de klant.

Veiligheid

Een specialist heeft kennis van de nieuwste beveiligingsmaatregelen en kan zorgen voor een veilige webshop waarbij gevoelige informatie van klanten beschermd wordt. Het is van groot belang dat de site regelmatig wordt geüpdate.

Ondersteuning

Wij kunnen ondersteuning bieden bij het oplossen van technische problemen en kan snel reageren op eventuele storingen die zich voordoen op de webshop. Die doen wij op basis van Sla of andere afspraken.

Groei

Een specialist kan jouw webshop helpen groeien door middel van het optimaliseren van de gebruikerservaring en het implementeren van marketingstrategieën.

Al met al kan het kiezen voor een Magento specialist leiden tot een verbeterde en meer professionele webshop, wat kan resulteren in hogere omzetten en betere klanttevredenheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jullie kunnen betekenen als Magento professional! Je kunt ons mailen, bellen +31 172 603 130.

Plan een gratis adviesgesprek

Onze Awards & Keurmerken

 • Magento webshop
 • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
 • Maatwerk website Fonk
 • magento certification Magento webshop
 • Magento webshop
 • Full Service Internetbureau
 • Magento webshop
 • Magento webshop
 • FD Gazellen 2021
 • Emerce100
 • Leadinfo Certified Partner
 • Fonk100 award 2020