Tanita Magento 2 webshop
// Magento 2 webshop

Een aantrekkelijke Magento 2 webshop voor TANITA Europe

Project

Voor TANITA ontwikkelden wij een nieuwe Magento 2 webshop, met een belangrijke plaats voor de Magento Page Builder.

Diensten

Magento 2 webshop

Klant

TANITA Europe

Branche

E-commerce

Over TANITA

TANITA is producent van hoogwaardige weegschalen, voor professioneel- en thuisgebruik, met een grote variëteit aan lichaamsmetingen. TANITA helpt mensen inzicht te krijgen in hun gezondheid en zich blijvende gezonde gewoontes aan te leren. De slimme lichaamsanalyse weegschalen en monitors zijn er zowel in een lijn voor consumenten als voor professionals, zoals fitness scholen, diëtisten en medische professionals.

TANITA is de wereldleider in BIA lichaamsanalysetechnologie, met een verkoop van meer dan 30 miljoen BIA-lichaamsanalyse weegschalen voor medisch-, professioneel- en thuisgebruik.

Wij ontwikkelden een nieuwe Magento 2 webshop voor Tanita

Bij een kwalitatief hoogwaardig merk als TANITA hoort een kwalitatief hoogwaardige webshop. Daarom ontwikkelden wij een webshop in het robuuste ecommerce platform Magento.

// De uitdaging

Een robuust shop platform en toch veel controle over het uiterlijk

Magento is één van de meest toonaangevende e-commerce platforms. Het is bijzonder schaalbaar en veilig, en zeer goed uitbreidbaar en te koppelen met externe services.  Maar het is voor e-commerce managers niet altijd even eenvoudig om aantrekkelijke inhoudspagina’s te maken. Tegen dat probleem liep TANITA aan in haar oude Magento shop.

Magento page builder
// De oplossing

Een nieuwe Magento shop geoptimaliseerd voor de Magento Page Builder

Nadat wij technisch beheer van de oude webshop hadden overgenomen, zijn we begonnen met de ontwikkeling van de nieuwe Magento shop. In het ontwerpproces hebben we extra ondersteuning voor de Magento Page Builder ingebouwd, zodat TANITA er optimaal gebruik van kan maken. De Magento Page Builder is een gebruiksvriendelijke drag-and-drop interface waarmee je snel en eenvoudig professioneel ogende pagina’s maakt – zonder dat hiervoor codeerkennis nodig is.

Magento PDP page builder

Vrijblijvend praten over de mogelijkheden voor jouw webshop?

Onze chief nerd Joost vertelt je graag hoe wij je kunnen helpen van je webshop een succes te maken. Mail joost@accentinteractive.nl of plan direct een online meeting.

Plan een meeting

Onze awards

  • Full Service Internetbureau
  • Magento webshop
  • FD Gazellen 2021
  • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
  • Leadinfo Certified Partner
  • Fonk100 award 2020
  • Maatwerk website Fonk
  • Emerce100
  • Magento webshop
  • magento certification Magento webshop