// E-commerce

Magento webshop bouwen

Wil jij een Magento website laten bouwen

Wil jij een Magento webshop laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn namelijk dé e-commerce specialisten en weten alles van Magento. Of je nu een kleine webshop wilt starten of een grote e-commerce site wilt bouwen, kortom wij hebben de kennis en expertise om jouw dromen te realiseren.

Magento webshop laten maken

Er zijn verschillende e-commerce platforms. Maar met een Magento webshop haal je de top van de markt in huis. Niettemin wordt Magento ook wel de leider van alle e-commerce platforms genoemd. Niet zo gek, want Magento is geschikt voor zowel B2C als B2B, Magento multi website en hybride oplossingen. Het e-commerce platform is erg flexibel en kan goed worden uitgebreid, waardoor je webshop snel kan groeien. Dankzij de software interface, de tools en de constante doorontwikkeling neem je met Magento gemakkelijk de voorsprong op jouw concurrenten. Dus heb je grote ambities met je webshop? Dan is een Magento 2 webshop een prima keuze.

Magento webshop bouwen

Waarom een Magento webshop laten maken

 • Geavanceerde SEO functies
 • Groei in omzet en conversies
 • Veel uitbreidingsmogelijkheden
 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Mobiel vriendelijk
 • Open Source

 

Hyvä

Voor een optimale online winkelervaring is snelheid essentieel. Echter, snelheid is niet altijd gegarandeerd met standaard Magento-oplossingen. Bij Accent Interactive verbeteren we dit door in onze Magento-winkelontwikkelingen het Hyvä thema te integreren. Hyvä is specifiek ontworpen om het bouwen van Magento-winkels te vereenvoudigen en te versnellen. De impact hiervan is significant: het behalen van een pagespeedscore van 100 punten is nu binnen handbereik! We zijn vanaf het begin enthousiast over Hyvä, en dit enthousiasme zien we terug in de prestaties van de shops die we opleveren.

Waarom Accent Interactive?

Een Magento website kent geen geheimen voor onze gecertificeerde developers. Een groot voordeel voor jou, want hierdoor zijn onze Magento webshop bouwers een oplossing te bedenken voor elke uitdaging. Maar we zijn niet alleen specialist in Magento. Wij behoren ook tot de Top 10 e-commerce bureaus van Nederland. Inmiddels hebben we zo veel succesvolle webshops gebouwd en in beheer dat we onszelf gerust de Magento bouwer in Nederland durven te noemen. We hebben dan ook ons eigen stappenplan ontwikkeld om van elke webshop die we maken een succes te maken. Hoewel niet elk project hetzelfde is, vormt dit stappenplan wel de leidraad:

 1. Strategie
 2. Design
 3. Magento webshop bouwen
 4. Livegang
 5. Doorontwikkeling

Wij zijn specialist in Magento en E-commerce

Wij betrekken jou bij iedere stap in dit proces. En na de realisatie van jouw webshop ben je dus niet van ons af. Ook als de webshop is opgeleverd, blijven we die doorontwikkelen, samen met jou. Dat betekent dat we jouw webshop niet alleen beheren, maar ook continu optimaliseren. Samen hebben we één doel: jouw webshop laten groeien. Wacht niet langer en laat ons jouw Magento 2 webshop bouwen!

Magento webshop bouwen

Adobe Magento

Naast het open source Magento is ook de betaalde cloud oplossing Adobe Commerce oftewel Adobe Magento een uitstekend platform voor webshops. Welk platform open source of Magento Adobe wij adviseren, hangt af van jouw wensen en eisen. Denk aan hoeveelheid producten, B2C of B2B, functionaliteiten en natuurlijk je ambities.

Om de keuze voor jou als webshopeigenaar of marketingmanager wat gemakkelijker te maken, laten we je graag zien wat de mogelijkheden zijn en denken we met je mee wat voor jou de beste oplossing is. Laat je adobe  magento 2 of je Magento 2 webshop laten maken door Accent Interactive.

Heb jij een Magento b2c of b2b webshop

Heb jij een b2b webshop Magento of een Magento b2c webshop? Bij een b2b webshop ligt de focus vaak op het creëren van een efficiënt inkoopproces voor zakelijke klanten. Het is belangrijk om bijvoorbeeld prijsafspraken, offerteaanvragen en klantspecifieke prijzen mogelijk te maken. Daarnaast kan het belangrijk zijn om rekening te houden met de complexiteit van het assortiment, bijvoorbeeld bij het plaatsen van bulkbestellingen. Bij een b2c webshop ligt de focus juist op het creëren van een optimale gebruikerservaring en het verleiden van consumenten tot aankoop. Daarbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan het bieden van productaanbevelingen, het gemakkelijk kunnen vergelijken van producten en het aanbieden van snelle en betrouwbare bezorgopties. Accent Interactive past bij de ontwikkeling van Magento websites altijd een strategie op maat toe, die aansluit bij de specifieke wensen en behoeften van de klant en zijn doelgroep.

Tenslotte de voordelen nog even op een rijtje

 • Wij behoren tot de top 10 e-commerce bureaus van Nederland
 • In de eerste plaats kennen we Magento door en door
 • Transparant ticketsysteem
 • Persoonlijk contact hoog in het vaandel
 • Bovendien zit meedenken zit in ons DNA
 • Daarnaast delen we onze kennis graag

Veel gestelde vragen

Ben ik verplicht om maandelijks vaste uren af te nemen?

Nee hoor, dat is geen verplichting, al raden we het wel aan. Dan ben je verzekerd van doorlopend onderhoud, beheer & doorontwikkeling.

Hoelang duurt de overname van mijn webshop?

Gemiddeld reserveren we 3 dagen voor een webshop overname. Dit is inclusief de code review.

Doen jullie een code review?

Ja, we doen altijd een code review. Dat is dé manier om te doorgronden hoe jouw webshop in elkaar zit en hoe we die het beste kunnen gaan doorontwikkelen.

Hebben jullie alle nodige expertise in huis?

Voor het beheer van jouw webshop hebben we alles in eigen huis. Van strategie, marketing, design en programmeren, tot analytics, optimalisatie, onderhoud en hosting. Voor teksten, SEO, SEA en online marketing kunnen we nauw samen met externe specialisten.

Wat zijn de kosten om een Magento webshop te laten bouwen?

De investering  voor het laten maken van een Magento website begint ongeveer bij € 10.000,- en kan oplopen tot meer dan € 100.000,-. Het is dus helemaal afhankelijk van je wensen en ambitie.

Wil jij ook groeien met je webshop?

Natuurlijk wil je meer halen uit je webshop! Benieuwd hoe Accent Interactive je hiermee kan helpen? Kortom, bel ons voor meer informatie: 0172-603130 of maak direct een afspraak met Joost van Veen, onze Chief Nerd.

Plan een gratis adviesgesprek in

Onze awards & keurmerken

 • Full Service Internetbureau
 • Magento webshop
 • FD Gazellen 2021
 • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
 • Magento webshop
 • Magento webshop
 • Leadinfo Certified Partner
 • Fonk100 award 2020
 • Maatwerk website Fonk