// E-commerce

Webshop laten bouwen Magento

Waarom is Magento het beste e-commerce platform?

Er zijn verschillende e-commerce platformen. Magento staat hiervan bovenaan in het lijstje. Met een Magento webshop haal je de top van de markt in huis. Het wordt ook wel de leider van de e-commerce platformen genoemd. Magento is flexibel inzetbaar binnen B2C-, B2B- en hybride oplossingen. Het open-source karakter van het platform zorgt ervoor dat alle wensen en eisen kunnen worden gerealiseerd. Heb je grote ambities met je shop? Dan is Magento wellicht het juiste platform voor jou.

home_websites2

De Magento webshop specialist

Je kan als webshop eigenaar of  marketingmanager met Magento 2 snel werken. Het e-commerce platform is erg flexibel en kan goed worden uitgebreid, waardoor je webshop snel kan groeien. Dankzij de software interface, de tools en de constante doorontwikkeling van updates kun je gemakkelijk de voorsprong nemen op concurrentie.

Waarom wij kiezen voor Magento

Geavanceerde SEO functies Groei in omzet en conversies Veel uitbreidingsmogelijkheden Mobiel vriendelijk Flexibel

 

Onze werkwijze

Wij willen jouw partner in e-commerce zijn. Samen doorlopen we onderstaande stappen, hoewel niet elk project hetzelfde is, vormt dit model wel de leidraad. Onze werkwijze is erop gericht je bij iedere stap in het proces te betrekken. Na de realisatie ben je niet van ons af. Ook als de webshop is opgeleverd kun je altijd bij ons terecht. We hebben korte communicatielijnen en blijven met je meedenken. Wij richten ons op continue doorontwikkeling, professionalisering en groei.

Strategie Zoekwoorden-onderzoek Design Ontwikkeling webshop Livegang Doorontwikkeling

Magento Open Source of Adobe Commerce?

Naast Magento Open Source is ook de betaalde cloud-oplossing Adobe Commerce een optie. Welk platform wij  adviseren hangt af van de wensen en wordt afgewogen aan de hand van het aantal producten, B2C of B2B, CMS-functionaliteiten en natuurlijk jullie ambities etc.

Demo aanvragen

Wil jij impact creëren met jouw Magento webshop? Wij adviseren, ontwerpen en bouwen graag met je mee! Ja, ik wil een Magento Open Source en/of Adobe Commerce demo aanvragen:
bootcamp uitleg
// Beoordeeld met een 9.7

Ervaringen van klanten

Accent Interactive heeft Magento gecertificeerde developers in dienst. Die jou graag helpen om jou shop te laten groeien.

  • Dennis van de Graaf, eigenaar La Couronne Du Comte

    Wij waren niet tevreden bij onze oude Magento partij en zijn toen op zoek gegaan naar een partij die verstand heeft van webshops en van Magento. We zijn super tevreden met de keuze voor Accent Interactive. We hebben een grote professionaliseringsslag kunnen maken, een verademing met waar we vandaan komen.

Veel gestelde vragen

Ben ik verplicht om maandelijks vaste uren af te nemen?

Nee hoor dat is geen verplichting, al raden we het wel aan. Dan ben je verzekerd van doorlopende onderhoud, beheer & doorontwikkeling.

Hoelang duurt de overname van mijn webshop?

Gemiddeld reserveren we 3 dagen voor een webshop overname. Dit is inclusief de code review.

Doen jullie een code review?

Ja, we doen altijd een code review. Dat is dé manier om te doorgronden hoe jouw webshop in elkaar zit en hoe we die het beste kunnen gaan doorontwikkelen.

Hebben jullie alle nodige expertise in huis?

Voor het beheer van jouw webshop hebben we alles in eigen huis. Van strategie, marketing, design en programmeren, tot analytics, optimalisatie, onderhoud en hosting. Voor teksten, SEO, SEA en online marketing werken we nauw samen met externe specialisten.

Werken jullie samen met (andere) online marketingbureaus?

Ja, absoluut. Wij weten alles over web development, strategie en design, en veel over online marketing. Onze focus ligt echter op het eerste. Voor online marketing werken we daarom graag samen met jouw eigen marketingbureau. Of we helpen je een goed bureau te vinden.

Wil jij ook een succesvolle samenwerking aangaan?

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou bedrijf kunnen betekenen? Ik maak graag een afspraak met je. bel naar +31 172 603 130.

Plan een meeting

Onze awards & keurmerken

  • fd gazellen 2019
  • FD Gazellen 2020
  • FD Gazellen 2021
  • oranje handelsmissiefonds
  • Magento 2 solution_specialist_award
  • Leadinfo Certified Partner
  • Fonk100 award 2020