// E-commerce

Magento webshop bouwen

Neem een voorsprong op de concurrentie

Er zijn verschillende e-commerce platforms. Maar met een Magento webshop haal je de top van de markt in huis. Magento wordt ook wel de leider van alle e-commerce platforms genoemd. Niet zo gek, want Magento is geschikt voor zowel B2C als B2B en hybride oplossingen. Het e-commerce platform is erg flexibel en kan goed worden uitgebreid, waardoor je webshop snel kan groeien. Dankzij de software interface, de tools en de constante doorontwikkeling neem je met Magento gemakkelijk de voorsprong op jouw concurrenten. Dus heb je grote ambities met je webshop? Dan is Magento een prima keuze.

Magento webshop bouwen

Waarom wij kiezen voor Magento

Geavanceerde SEO functies Groei in omzet en conversies Veel uitbreidingsmogelijkheden Gebruiksvriendelijke interface Mobiel vriendelijk Open Source

 

Oké, duidelijk. Jij wilt een Magento webshop laten bouwen.

Waarom zou je die door Accent Interactive laten ontwikkelen?

Magento kent geen geheimen voor onze gecertificeerde developers. Een groot voordeel voor jou, want hierdoor zijn we in staat een oplossing te bedenken voor elke uitdaging. Maar we zijn niet alleen specialist in Magento. Wij behoren ook tot de Top 10 e-commerce bureaus van Nederland. Inmiddels hebben we zo veel succesvolle webshops gebouwd en in beheer dat we onszelf gerust een van de beste e-commerce bureaus in Nederland durven te noemen. We hebben dan ook ons eigen stappenplan ontwikkeld om van elke webshop die we bouwen een succes te maken. Hoewel niet elk project hetzelfde is, vormt dit stappenplan wel de leidraad:

 1. Strategie
 2. Design
 3. Bouwen Magento webshop
 4. Livegang
 5. Doorontwikkeling

Wij zijn specialist in Magento en E-commerce

Wij betrekken jou bij iedere stap in dit proces. En na de realisatie van jouw webshop ben je dus niet van ons af. Ook als de webshop is opgeleverd, blijven we die doorontwikkelen, samen met jou. Dat betekent dat we jouw webshop niet alleen beheren, maar ook continu optimaliseren. Samen hebben we één doel: jouw webshop laten groeien.

Magento webshop bouwen

Magento webshop bouwen

Naast het open source Magento is ook de betaalde cloud oplossing Adobe Commerce een uitstekend platform voor webshops. Welk platform wij adviseren, hangt af van jouw wensen en eisen. Denk aan hoeveelheid producten, B2C of B2B, functionaliteiten en natuurlijk je ambities.

Om de keuze voor jou als webshopeigenaar of marketingmanager wat gemakkelijker te maken, laten we je graag zien wat de mogelijkheden zijn en denken we met je mee wat voor jou de beste oplossing is. Laat je Magento webshop bouwen door Accent Interactive.

Gratis adviesgesprek Magento demo aanvragen

 

De voordelen nog even op een rijtje

Wij behoren tot de Top 10 e-commerce bureaus van Nederland We kennen Magento door en door Transparant ticketsysteem Persoonlijk contact hoog in het vaandel Meedenken zit in ons DNA We delen onze kennis graag
// Klanten geven ons een 9,7 als rapportcijfer

Ervaringen van klanten

We kunnen zelf vertellen dat je voor ons moet kiezen als je jouw webshop wilt laten groeien. Maar waarom zou je ons geloven? Veel interessanter is het hoe klanten de samenwerking met onze gecertificeerde Magento developers ervaren. Lees je mee?

 • Dennis van de Graaf, eigenaar La Couronne Du Comte

  Wij waren niet tevreden bij onze oude Magento partij en zijn toen op zoek gegaan naar een partij die verstand heeft van webshops en van Magento. We zijn super tevreden met de keuze voor Accent Interactive. We hebben een grote professionaliseringsslag kunnen maken, een verademing met waar we vandaan komen.

Veel gestelde vragen

Ben ik verplicht om maandelijks vaste uren af te nemen?

Nee hoor, dat is geen verplichting, al raden we het wel aan. Dan ben je verzekerd van doorlopend onderhoud, beheer & doorontwikkeling.

Hoelang duurt de overname van mijn webshop?

Gemiddeld reserveren we 3 dagen voor een webshop overname. Dit is inclusief de code review.

Doen jullie een code review?

Ja, we doen altijd een code review. Dat is dé manier om te doorgronden hoe jouw webshop in elkaar zit en hoe we die het beste kunnen gaan doorontwikkelen.

Hebben jullie alle nodige expertise in huis?

Voor het beheer van jouw webshop hebben we alles in eigen huis. Van strategie, marketing, design en programmeren, tot analytics, optimalisatie, onderhoud en hosting. Voor teksten, SEO, SEA en online marketing werken we nauw samen met externe specialisten.

Wat zijn de kosten om een Magento webshop te laten bouwen?

De investering  voor het bouwen van een Magento webshop begint ongeveer bij € 10.000,- en kan oplopen tot meer dan € 100.000,-. Het is helemaal afhankelijk van je wensen en ambitie.

Wil jij ook groeien met je webshop?

Natuurlijk wil je meer halen uit je webshop! Benieuwd hoe Accent Interactive je hiermee kan helpen? Bel ons voor meer informatie of maak direct een afspraak met Joost van Veen, onze Chief Nerd.

Plan een gratis adviesgesprek in

Onze awards & keurmerken

 • Full Service Internetbureau
 • FD Gazellen 2020
 • FD Gazellen 2021
 • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
 • oranje handelsmissiefonds
 • Maatwerk website
 • Leadinfo Certified Partner
 • Fonk100 award 2020
 • Maatwerk website Fonk