// Company website

Interactieve websites laten maken

Verbeter je online succes met een maatwerk website

Ben jij op zoek naar een nieuwe maatwerk website, webshop, portal of intranet? Of wil je online beter gevonden worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een op maat gemaakte website is een van onze specialiteiten. Wij kunnen jouw online concepten ontwerpen en ontwikkelen, maar wat betekent dit voor jouw bedrijf wanneer je deze laat bouwen?

De voordelen van een maatwerk website laten maken

Website die past bij jouw online strategie Functioneel, goed werkend online platform Doordacht en uniek interactief design • Toepasselijk color palette Functionaliteiten afgestemd op jouw doelen Tevreden en terugkerende gebruikers Je online doelstellingen worden behaald
Maatwerk website - Myrthe kijkt naar scherm

Een maatwerk website vraagt om specialiste

In de eerste plaats is Accent Interactive gespecialiseerd in het ontwikkelen van interactieve maatwerk websites. Wij stellen namelijk de techniek in dienst van de communicatiedoelen en niet andersom. Jouw boodschap overbrengen met specifieke wensen, daar draait het om. Daarom schuiven we graag zo vroeg mogelijk in het ontwikkeltraject bij je aan. We adviseren je niet alleen over de technische mogelijkheden van de verschillende platforms, maar ook over online marketing. Met een ervaren en enthousiast team van designers, online strategen en developers ontwerpen en bouwen we een op maat gemaakte website van A tot Z. Daar kun jij op bouwen!

De voordelen nog even op een rijtje

Wij behoren tot de Top 10 e-commerce bureaus van Nederland Gespecialiseerd in maatwerk Ontwerp op maat met UX/UI design Transparant ticketsysteem Hechten veel waarde aan persoonlijk contact Meedenken zit in ons DNA We delen onze kennis graag

Waarom kiezen voor een maatwerk website?

Een maatwerk website laten maken is een grotere investering dan bijvoorbeeld een eenvoudige WordPress website. Toch zijn de mogelijkheden eindeloos. Met interactieve websites op maat kies je voor een online platform dat helemaal geoptimaliseerd is voor jouw bedrijf. Interactieve websites zorgen voor meer betrokkenheid, inzicht in jouw doelgroep en hogere conversie. Pluspunten zijn de mate in schaalbaarheid, betere prestaties en betere beveiliging. Je hebt volledige controle, doordat je niet bent gebonden aan sjablonen. Uiteraard kan de nieuwe website ook worden voorzien van unieke functionaliteiten. Samen realiseren we een mooi eindproduct. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Maatwerk website laten maken

Zo gaan we voor je aan de slag 

Om een optimale maatwerk website voor je te kunnen maken, lopen we samen met jou de volgende stappen door:

Infographic maatwerk website

Hoewel niet elke website op maat hetzelfde is, is dit plan van aanpak wel onze leidraad. We nemen je mee in iedere stap van het proces.

Jouw op maat gemaakte website gaat live!

Na een periode van hard werken is het zover. Jouw website gaat vervolgens live! Dit moment laten we niet zomaar voorbijgaan. We proosten graag met je op de fijne samenwerking. Ook krijg je van ons een workshop, zodat je verder de ins & outs van het content management systeem leert kennen.

Nadat de site is opgeleverd en een paar weken live heeft gedraaid, gaan we samen om tafel zitten om te evalueren. Dit doen we onder andere aan de hand van Google Analytics en het strategieplan. Wat gaat er goed en wat kan er beter?

Zo blijven we ook na de realisatie betrokken. We denken graag met je mee hoe jouw op maat gemaakte website het nog beter kan doen. We werken de website regelmatig bij met de nieuwste beveiligingspatches en software-updates. Zo garanderen en zorgen wij voor optimale prestaties en veiligheid. Centraal in die doorontwikkeling van je website staat zoekmachine optimalisatie. Het maximaliseren van de vindbaarheid en zichtbaarheid van je maatwerk website is cruciaal. Dit is essentieel voor het behalen van jouw doelen en specifieke wensen.

Zoekmachine optimalisatie voor je website

De zoekmachine optimalisatie van je website uitbesteden? Slim idee, want wij doen niet anders voor onze klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van interactieve websites, waardoor ze beter presteren in zoekresultaten en meer verkeer genereren. Om je doelgroep te bereiken en de doelstellingen te behalen, werken we een online strategie uit. Dit is inclusief advies over sociale media. Daarbij nemen we de klantreis van je potentiële klant als vertrekpunt. We optimaliseren diverse onderdelen van je maatwerk website om hem hoger in Google te laten komen. Elke maand krijg je een voortgangsrapportage met daarin ook de zoekwoordposities in Google. Wij hebben één passie: jouw bedrijf online succesvol maken!

Geïnteresseerd in zoekmachineoptimalisatie? Lees meer over hoe jouw nieuwe website op maat een boost van verkeer kan krijgen!

Maatwerk website ontwikkelen

Conversie, conversie en conversie

Trekt je website wel bezoekers, maar blijft het rendement achter? Dan is het tijd voor conversie optimalisatie (CRO). Aan de andere kant is het overigens altijd tijd voor CRO, om de simpele reden dat groei nooit ophoudt. Het is een continu proces van verbetering om de beste resultaten te behalen.

Ten slotte is CRO een vak apart. Daar heb je specialisten voor nodig. En laat CRO daarnaast nu een van onze specialisaties zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de prestaties van een website door het verhogen van het conversiepercentage. Met een ‘nulmeting’ brengen we als eerste in kaart hoe jouw nieuwe website op dit moment presteert. We kijken onder andere naar je huidige conversiepercentage, welke pagina’s een hoog bouncepercentage hebben en op welke punten bezoekers voortijdig afhaken. Door deze analyse bepalen we ten slotte de uitgangspositie. Daarna kunnen we weer gerichte methodes kiezen om het conversiepercentage van jouw maatwerk website te verhogen.

Of het nu gaat om het optimaliseren van de gebruikerservaring, het verbeteren van de inhoud, of het efficiënter maken van het verkoopproces, wij hebben de kennis en ervaring. Wij zijn in staat om het verkoopproces efficiënter te maken en je website naar een hoger niveau te tillen.

Wil jij ook opvallen met een website op maat?

Neem een kijkje in ons portfolio van maatwerk websites, gemaakt voor publieke omroepen, non-profit organisaties en het bedrijfsleven. Blij met wat je ziet? Dan gaan we graag met je in gesprek. Bel, mail of maak direct een afspraak met Vanessa op +31 6 11 13 07 03. 

Plan een gratis adviesgesprek

Onze awards & keurmerken

  • Full Service Internetbureau
  • Magento webshop
  • FD Gazellen 2021
  • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
  • Magento webshop
  • Magento webshop
  • Leadinfo Certified Partner
  • Fonk100 award 2020
  • Maatwerk website Fonk