// Company website

Maatwerk website

Maatwerk websites van internetbureau Accent Interactive

Ben jij op zoek naar een nieuwe maatwerk website, webshop, portal of intranet? Of wil je online beter gevonden worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Accent Interactive BV ontwerpt en ontwikkelt online concepten. Klinkt goed, maar wat betekent dit voor jouw business?

Website passend bij online strategie Functioneel, goedwerkend online platform Doordacht en uniek interactief design Functionaliteiten afgestemd op doel Tevreden en terugkerende gebruikers Behalen van online doelstellingen
Accent Interactive HQ

Maatwerk website is specialistisch werk

Wij zijn gespecialiseerd in de interactieve websites. We stellen de techniek in dienst van de communicatiedoelen en niet andersom. Want het is belangrijk dat de boodschap overkomt. Daarom zitten we al in het voortraject bij de klant aan tafel. We adviseren dan niet alleen over techniek, maar ook over marketing. Met een ervaren en enthousiast team van designers, online strategen en front- en backend developers ontwerpen en bouwen we bij Accent Interactive websites van A tot Z.

Een maatwerk website of een WordPress website

Een maatwerk website is weliswaar een grotere investering dan bijvoorbeeld een eenvoudige WordPress website, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Jouw interactieve website is veel meer een online platform dat helemaal geoptimaliseerd is voor jouw bedrijf. Bij Accent Interactive gaan we voor de persoonlijke aanpak en we zijn pas tevreden als jij dat bent. Ons doel is samen een mooi eindproduct realiseren. Daarom zijn wij gespecialiseerd in maatwerk websites.

Redactiesysteem

Plan van aanpak voor een maatwerk website

Wat mag je van ons verwachten als we aan de slag gaan? Voor een optimale maatwerk website loopt Accent Interactive samen met jou de stappen uit onderstaand model door. Hoewel niet elk project hetzelfde is, vormt dit model voor ons wel de leidraad. Door deze werkwijze betrekken we je bij iedere stap in het proces. Na de realisatie blijven we betrokken. Ook als jouw website is opgeleverd, kun je altijd bij ons terecht! We blijven graag met je meedenken en door onze korte communicatielijnen kunnen we snel schakelen als dat nodig is.

Oplevering van de maatwerk website – tijd voor een feestje!

Na een periode van hard werken is het zover, je maatwerk website gaat live! Dit moment laten we niet zomaar voorbij gaan. Dan vinden we het tijd voor een feestje en proosten we graag met je op de fijne samenwerking. Ook krijg je een workshop over het CMS. Nadat de site is opgeleverd en een paar weken live heeft gedraaid, gaan we samen om tafel zitten om de website te evalueren. Dit doen we onder andere aan de hand van Google Analytics en het strategieplan. Wat gaat er goed en wat kan er beter?

Zoekmachine optimalisatie

De zoekmachine optimalisatie van jouw website uitbesteden aan een professioneel webbureau? Dan schakel je Accent Interactive in als de specialist voor jouw website of webshop! Om je doelgroep te bereiken en de doelstellingen te behalen, werken we een online strategie uit. Wij geven adviezen over social media. Daarbij nemen we de klantreis van je potentiële klant als vertrekpunt. Om jouw website hoger in Google te laten komen, optimaliseren wij diverse onderdelen van jouw website. Maandelijks krijg je een rapportage van ons bureau, met daarin de voortgang van jouw website of webshop, alsmede de zoekwoordposities in Google. Wij hebben één passie en dat is om jouw bedrijf online succesvol te maken.

home_webshops

Conversie, conversie, conversie

CRO (Conversie Optimalisatie) is een vak apart. Middels een zogenaamde “nulmeting” brengen we in kaart hoe je website momenteel presteert. Tijdens deze analyse kijken we onder andere naar je huidige conversiepercentage, welke pagina’s op je site een hoog bounce-percentage hebben en op welke punten bezoekers voortijdig afhaken. Zo weten we direct wat onze uitgangspositie is en kunnen we gericht de juiste methoden kiezen om je conversiepercentage te verhogen. Je probeert het aantal conversies via de website te maximaliseren. Daarmee ben je dus druk bezig met de gebruikerservaring en het uiterlijk van de website. Je website trekt bezoekers maar het rendement blijft achter. Conversieoptimalisatie is nooit een eenmalig initiatief om de simpele reden dat groei nooit ophoudt.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat we voor jou kunnen doen?

Dan kun je natuurlijk eerst even in ons portfolio kijken naar de websites die we hebben gerealiseerd. We hebben maatwerk websites gemaakt voor publieke omroepen, non-profit organisaties en het bedrijfsleven. Hebben we je belangstelling? We zijn benieuwd naar jouw ideeën of vraagstuk en denken hierin graag en vrijblijvend met je mee. Ons team staat altijd voor je klaar. We zijn te bereiken op +31 172 603 130. Of bel direct met Vanessa op +31 6 11 13 07 03. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.

Plan een meeting

Onze awards & keurmerken

  • fd gazellen 2019
  • FD Gazellen 2020
  • FD Gazellen 2021
  • oranje handelsmissiefonds
  • Magento 2 solution_specialist_award
  • Leadinfo Certified Partner
  • Fonk100 award 2020