// Online Marketing

Conversie Ratio Optimalisatie

Wat is conversie optimalisatie (CRO)?

CRO staat voor Conversion Rate Optimization, ook wel conversie optimalisatie genoemd. Conversie verhogen kan met verschillende elementen, zoals het doorklikken naar een volgende pagina, het afrekenen van je winkelmandje, het verbeteren van de tagline, de USP’s, testimonials, de leesbaarheid, afbeeldingen, een call-to-action, het aanvragen van een offerte of het verbeteren van de navigatie door de website (interne linkstructuur).

CRO webshop

Waarom kiezen voor CRO?

Conversie verhogen Omzet verhogen Jouw bedrijf laten groeien Meer gerichte inhoud

Haal het maximale uit je bezoekers

Heb je het gevoel dat je website te weinig leads of conversie oplevert en dat het beter kan? Of wil je meer conversie op je webshop? Dan moet je je bezig gaan houden met conversie optimalisatie.

Conversie verhogen kan op verschillende manieren, zoals het testen van verschillende versies van een website of landingspagina’s om te zien welke het beste presteert. Het gebruiken van gerichte aanbiedingen en calls-to-action om bezoekers te verleiden tot actie en het verzamelen en analyseren van de gegevens om te begrijpen wat werkt en wat niet werkt. Het gebruiken van gerichte aanbiedingen en calls-to-actions verleidt bezoekers tot actie. Ook is het verzamelen en analyseren van deze gegevens ideaal om te begrijpen wat werkt en wat niet werkt.

Waarom zou je met CRO moeten beginnen? Wie een webshop of website beheert kan eigenlijk niet om CRO heen. Door de website te analyseren en advies te geven over verbeteringen, kunnen wij je helpen om je website efficiënter te maken. Daarnaast kunnen we je ook nog eens direct helpen met het creëren van een conversie webshop strategie om meer conversie op je webshop of website te krijgen.

In onderstaande video leggen we je in ongeveer 1 minuut uit hoe conversie optimalisatie kan helpen bij het verhogen van de conversie op jouw website.

Leads genereren

CRO is een belangrijk concept voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen gebruiken om leads te genereren en verkoop te genereren. Het is belangrijk omdat het helpt om de conversieratio te verhogen. Dit betekent dat meer bezoekers op een website of landingspagina doen wat de website-eigenaar wil dat ze doen, zoals het invullen van een formulier, het doen van een aankoop of het abonneren op een nieuwsbrief.

Conversie verhogen is in het algemeen belangrijk, omdat het kan helpen om de online prestaties van je bedrijf te verbeteren en meer waarde te halen uit jullie online aanwezigheid. Meer conversie op je webshop of website kan er ook voor zorgen dat de terugverdientijd van online marketinguitgaven verkort wordt, wat jouw investering sneller kan terugverdienen.

CRO specilaist

Waarom Accent Interactive?

Wij zijn een Full Service Internet bureau dat zich richt op het helpen van bedrijven om hun online aanwezigheid te verbeteren en hun doelstellingen te behalen Wij kunnen je helpen met CRO door middel van verschillende diensten, waaronder: 

 1. Analyse van de huidige prestaties: Onze specialist kan de huidige prestaties van een website of landingpage analyseren om te begrijpen waar verbeterpunten zijn en hoe de conversieratio kan worden verbeterd.
 2. A/B-testen: Onze specialist kan verschillende versies van een website of landingspagina’s testen om te zien welke meer conversie op je webshop of website oplevert en te begrijpen wat werkt en wat niet werkt.
 3. Gerichte aanbiedingen en calls-to-action: Wij kunnen gerichte aanbiedingen en calls-to-action ontwikkelen om bezoekers te verleiden tot actie op een website of landingspagina’s.
 4. Gegevensanalyse: Onze online specialist kan gegevens verzamelen en analyseren om te begrijpen wat werkt en wat niet werkt, en om te bepalen welke conversie webshop of website strategie het beste werkt voor jouw website.

Kortom, wij helpen bedrijven om hun online aanwezigheid te verbeteren en om meer waarde te halen uit hun online marketinguitgaven door middel van conversie optimalisatie. Laat je helpen door onze CRO expert, samen zorgen wij voor een conversiegerichte website.

CRO specialist

Meer Leads generen?

Geïnteresseerd hoe wij jou kunnen helpen met het conversie optimalisatie? Neem dan contact met ons op! +31 172 603 130

Gratis website audit?

Awards & keurmerken

 • magento certification Magento webshop
 • Magento webshop
 • Magento webshop
 • Full Service Internetbureau
 • Magento webshop
 • FD Gazellen 2021
 • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
 • Emerce100
 • Leadinfo Certified Partner
 • Fonk100 award 2020
 • Maatwerk website Fonk