Beter presteren in zoekmachines

Technische SEO

Beter presteren in zoekmachines

We willen allemaal beter kunnen worden geïndexeerd en hoger scoren in zoekmachines. En een site met goede technische SEO presteert aanzienlijk beter in zoekmachines. Daarom ondersteunen onze technische SEO je hierin graag.

Wat is Technische SEO?

SEO staat voor ‘zoekmachineoptimalisatie’: oftewel het optimaliseren van je site voor vindbaarheid door zoekmachines. Verkeer via zoekmachines is gratis. Bovendien loopt het grootste deel van het online verkeer via zoekmachines. Resultaten uit Google worden ook als geloofwaardiger gezien dan advertenties.

SEO is een proces dat constante liefde en aandacht vergt. Maar de resultaten zijn voor de lange termijn. Als je morgen stopt met adverteren dan komt er niemand meer op je site. Maar als je morgen stopt met SEO dan duurt het veel langer voordat je bezoek terugloopt.

Technische SEO WordPress

Hoe werkt Google?

Zoekmachines zijn eigenlijk vindmachines. Ze speuren miljarden stukjes inhoud af en wegen duizenden factoren af. Daarmee bepalen ze welke inhoud de vraag van de zoeker het best beantwoordt.

  • Zoekmachines proberen zoveel mogelijk de zoekbehoeften van mensen te imiteren:
  • behoefte aan waardevolle inhoud;
  • behoefte aan heldere structuur;
  • behoefte aan unieke, niet-gekopieerde inhoud;
  • enzovoorts.

Zoekmachines worden steeds slimmer, maar ze hebben nog steeds onze hulp nodig. Daar houden we in SEO rekening mee.

Het begint allemaal met SEO

User experience, conversieoptimalisatie: het is allemaal super belangrijk. En natuurlijk moet een site uiteraard niet alleen technisch goed in elkaar zitten – ook de inhoud moet zoekmachinevriendelijk zijn, uniek en waardevol, goed gestructureerd, gericht op je doel en je doelgroep, oproepen tot actie en gericht zijn op conversie.

Maar je hebt er alleen iets aan als je site goed kan worden geïndexeerd door zoekmachines. En laten wij daar nu goed in zijn.

We doen al jaren technische SEO voor zowel e-commerce als B2B, en weten wat nodig is om beter te kunnen worden geïndexeerd en hoger te scoren.

Technische SEO Magento

Hoe kunnen wij je helpen?

SEO analyse

We doen een technische SEO analyse van je webshop of website. Eén van onze SEO specialisten kammen je site uit van voor tot achter. Je ontvangt een rapport op maat, met concrete punten die je direct kunt doorvoeren of laten doorvoeren.

Technische SEO verbeteringen

Wij voeren alle technische verbeteringen door in je website of webshop. Heb je een rapport liggen, maar is het werk te technisch voor je bouwer? Wij kunnen je helpen.

Joost vertelt je graag meer over het redactiesysteem

Ook weten of je technische SEO beter kan?

Bel ons voor meer informatie, of plan een online afspraak met Chief Nerd Joost van Veen.

Plan een online afspraak