// Bespaar tijd

Redactiesysteem

Redactiesysteem

Ben je op zoek naar een redactiesysteem? Gaat er in jouw mediabedrijf veel tijd verloren omdat redacteuren moeten schakelen tussen kanalen? Zijn de contentstrategieën van jouw collega-ondernemers doeltreffender omdat zij wél gebruik maken van een online newsroom? Loopt jouw gemeente regelmatig achter de feiten aan omdat ze nog niet beschikken over een newsroom voor gemeenten? Deze problemen hebben nadelige gevolgen voor je organisatie. Ze kosten je tijd en geld. Daarbij raak je achterop ten opzichte van je concurrenten.

Orkun maakt een notitie tijdens meeting

Redactiesysteem op maat

Plan Ahead, ons redactiesysteem, wordt onder andere gebruikt door:

Redactiesysteem VPRO

De oplossing is voorhanden. Voor de publieke omroepen (NTR en VPRO) en ProRail hebben wij een redactiesysteem op maat ontwikkeld. Dit systeem wordt ingezet voor verschillende redacties en radio en tv programma’s. Het redactiesysteem is de plaats waar zij al hun informatie verzamelen. Het is de werkomgeving voor de redacteurs. Dit systeem heeft ervoor gezorgd dat de lijntjes korter zijn binnen de organisatie van deze klanten. Redacteuren die met ons redactiesysteem op maat werken, zien onmiddellijk wie met welk onderwerp bezig is.

Bel voor een demo: +31 172 603 130 of mail ons.

Plan Ahead ook een newsroom en research tool

Internetbureau Accent Interactive heeft een webapplicatie ontwikkeld waarmee redacties onderwerpen en social media kunnen beheren, agenderen en de research ervan kunnen bundelen. Onderwerpen kunnen worden aangemaakt in de applicatie zelf of worden gemaild naar een speciaal hiervoor bestemd e-mailadres. Werkzaamheden op het gebied van audio, video en berichten schrijven kunnen binnen hetzelfde programma worden uitgevoerd. Het redactiesysteem Plan Ahead is onder andere geschikt voor landelijke, regionale en lokale omroepen. Dit redactiesysteem wordt ook gebruikt als online newsroom voor het MKB, gemeente en overheidsinstellingen. Het systeem is ook geschikt om onderzoek mee te doen – Plan Ahead is dus ook een research tool.

vacatures2 stageplek

Brand newsroom

Brand newsrooms zijn redacties binnen gemeenten of bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het bedenken, produceren en publiceren van dagelijkse content. Deze redacties hebben baat bij Plan Ahead. Onze applicatie kan worden ingezet om het redactieproces te ondersteunen en te stroomlijnen.

Online newsroom voor het MKB

Een online newsroom is een essentieel onderdeel van een succesvolle PR-strategie. Dit geldt voor kleine én grote organisaties. Contentstrategie wordt steeds belangrijker voor het midden-en kleinbedrijf. De online newsroom van Accent Interactive zorgt ervoor dat jouw contentstrategie sterker wordt. De newsroom maakt mediamonitoring in de organisatie zichtbaar; zeker omdat deze zich fysiek in het hart van de organisatie bevindt. Medewerkers kunnen via dashboards live volgen wat er over de organisatie en relevante onderwerpen online wordt gezegd. Als het nodig is, kan direct worden ingegrepen. De online newsroom is een uitkomst voor het MKB, omdat het je zichtbaarheid vergroot. Het is een online platform waar ondernemingen recente persberichten, financiële informatie en andere belangrijke gegevens publiceren. Dit is bijvoorbeeld interessant voor de pers, andere relaties en belangstellende investeerders.

Wie zijn wij?

Wij zijn Accent Interactive BV, Internetbureau in Alphen aan den Rijn. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden in webapplicaties. We zijn een gedreven en creatief bureau met een solide basis. Door onze ruime ervaring op het gebied van applicaties kunnen onze experts niet alleen goed luisteren naar je antwoorden, we kunnen ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie, adviseren en proactief met voorstellen komen.

Joost en Vanessa redactiesysteem

Nieuwsgierig naar ons redactiesysteem?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een redactiesysteem voor jouw organisatie of bedrijf. Stuur een mail of bel +31 172 603 130.

Plan een meeting

Onze awards & keurmerken

  • Full Service Internetbureau
  • Magento webshop
  • FD Gazellen 2021
  • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
  • Magento webshop
  • Magento webshop
  • Leadinfo Certified Partner
  • Fonk100 award 2020
  • Maatwerk website Fonk