// Beheer & doorontwikkeling

Overname beheer van je webshop

Haal meer uit je Magento of WordPress webshop

Wist je dat 80% van alle webshopeigenaars niet tevreden is over hun huidige bureau? Een gemiste kans, want met het beheer en onderhoud in de juiste handen haal je zo veel meer uit je Magento of WordPress webshop. Een goed bureau kan de kwaliteit van je webshop verbeteren, telkens weer. Dat levert meer conversie op en dus meer omzet. Wie wil dat nou niet?

Overname beheer van je webshop

Stap over naar Accent Interactive

Laten we eerlijk zijn. Bij ons gaat er heus ook weleens een keertje iets niet goed. Het verschil is misschien wel dat als je ons dat laat weten, we meteen in actie komen. Geen gedoe met kastjes en muren, paarse krokodillen of ellenlange telefonische keuzemenu’s.

Je kunt ons gewoon bellen, mailen of via de chat bereiken. Ons ticketsysteem werkt als een trein. En is er een keertje echte spoed? Dan is er ook na kantoortijd altijd een collega bereikbaar.

Overname beheer van je webshop

Korte lijntjes

Online business is non-stop business, 24/7. Niks zo vervelend als een haperende webshop. Terwijl de website van jouw concurrent gewoon doordraait, verlies jij omzet. Daarom is het zo belangrijk om korte lijntjes te hebben met je Digitale Partner.

Bij ons heb je een vast team met developers tot je beschikking. Als het nodig is, kan je direct met hen schakelen. Het succes van jouw webshop staat voorop en we denken graag strategisch en praktisch met je mee. Dat doen we in regelmatige sprintmeetings met jouw vaste team. Je Client Succes Manager is tussendoor goed bereikbaar en zorgt ervoor dat gemaakte afspraken ook echt worden opgepakt.

Samen aan de slag

Stap je over naar Accent Interactive? Dan zullen we met elkaar optrekken als volwaardige partners. Jullie succes is ons succes. Hebben jullie ook nog andere samenwerkingspartners? Geen probleem. Sterker nog, we werken graag nauw met ze samen, zodat we elkaar kunnen versterken.

Op basis van jullie wensen en ambities stellen we samen een roadmap op, zodat we allemaal duidelijk voor ogen hebben waar we naartoe werken. We plannen vaste meetings in en houden natuurlijk ook tussendoor contact met je. Helder communiceren is cruciaal om jouw webshop goed te laten blijven draaien.

Overname beheer van je webshop

Veel gestelde vragen

Ben ik verplicht om maandelijks vaste uren af te nemen?

Nee hoor, dat is geen verplichting. Toch raden we het je wel aan. Dan ben je verzekerd van doorlopend beheer, onderhoud en doorontwikkeling van je webshop.

Hoelang duurt de overname van mijn webshop?

Gemiddeld reserveren we 3 dagen voor een webshop overname. Dit is inclusief de code review.

Doen jullie een code review?

Ja, we doen altijd een code review. Dat is dé manier om te doorgronden hoe jouw webshop in elkaar zit en hoe we die het beste kunnen gaan doorontwikkelen.

Hebben jullie alle nodige expertise in huis?

Voor het beheer van jouw webshop hebben we alles in eigen huis. Van strategie, marketing, design en programmeren, tot analytics, optimalisatie, onderhoud en hosting. Voor teksten, SEO, SEA en online marketing werken we nauw samen met externe specialisten.

Werken jullie samen met (andere) online marketingbureaus?

Ja, absoluut. Wij weten alles over web development, strategie en design, en veel over online marketing. Onze focus ligt echter op het eerste. Voor online marketing werken we daarom graag samen met jouw eigen marketingbureau. Of we helpen je een goed bureau te vinden.

Wil jij ook groeien met jouw webshop?

Natuurlijk wil je meer halen uit je webshop! Benieuwd hoe Accent Interactive je hiermee kan helpen? Bel ons voor meer informatie, of maak direct een afspraak met Joost van Veen, onze Chief Nerd.

Plan een meeting

Awards & keurmerken

  • Full Service Internetbureau
  • Magento webshop
  • FD Gazellen 2021
  • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
  • Magento webshop
  • Magento webshop
  • Leadinfo Certified Partner
  • Fonk100 award 2020
  • Maatwerk website Fonk