// Interactief & SEO

Grafisch ontwerper

Op zoek naar een grafisch ontwerper?

Naast het bouwen van een website of (Magento) webshop kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor een mooi grafisch ontwerp in jouw huisstijl.

Jij kiest voor een internetbureau in Alphen aan den Rijn en omgeving met alle specialisten onder één dak: korte lijnen, dat communiceert veel efficiënter. Vormgevers en developpers werken nauw samen. Zo weten zij precies wat wel en wat niet kan.

Grafisch ontwerper bureau

Interactive Design

Bij ons ben je aan het juiste adres voor mooie, functionele en goedwerkende websites en een goed doordachte grafische vormgeving voor al jullie bedrijfsuitingen. Bij Accent Interactive staat de persoonlijke aanpak voorop. Deze persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk! Een tevreden klant staat voorop en daar draait het voor ons allemaal om. Samen een mooi eindproduct realiseren. Onze designers ontwerpen op basis van UX/UI methode. UX is de afkorting voor User Experience. UI is de afkorting voor User Interface. Binnen ons internetbureau hebben we specialisten die beide disciplines beheersen en die dus essentieel zijn voor het ontwikkelen van een goede website.

Website of webshop ontwerp

We denken graag mee en gaan dan een stapje verder om onze deskundigheid met jou te delen. Het is niet alleen belangrijk een mooie website te hebben maar ook om goed gevonden te worden. En niet te vergeten de conversie van je website. Wat is het doel van je site. Met een goede zoekmachine-optimalisatie (SEO) en een goede AdWords-campagne trek je bezoekers naar je website. Maar hoe zorg je er nu voor dat deze bezoekers blijven? En nog beter: hoe zorg je ervoor dat ze iets bij je kopen?

Sprekende beelden en mooie ontwerpen zijn ons vak.

  Wij houden de trends altijd goed in de gaten. Wij werken nauw samen met een paar internet marketing buro’s. Kleurgebruik is een van de belangrijkste factoren bij grafische vormgeving en kan verschillende uitwerkingen hebben op je ontwerp.

CRO

CRO staat voor Conversion Rate Optimization. In het Nederlands beter bekend als conversie optimalisatie. Conversie optimalisatie en gebruiksvriendelijkheid gaan hand in hand. CRO helpt ook bij het verhogen van de verkoop, Click-through-tarieven en andere niet-gedefinieerde doelen zonder de hoeveelheid verkeer naar jouw website te hoeven vergroten. Na de ontwerpfase ga je verder met het (continue) proces van CRO, waarin je elke stap, pagina en campagne steeds verder verbetert, zodat je het maximale haalt uit je conversie en orderwaarde!

Grafisch ontwerper

Grafisch ontwerp huisstijl

Wij bieden jou namelijk ook een oplossing voor al je grafische vraagstukken zoals huisstijlen, logo’s, folders, brochures, posters, flyers, banners, spandoeken, advertenties, uitnodigingen, enveloppen, visitekaartjes, briefpapier of een courant. Noem het maar op en wij kunnen het maken.

Onze ontwerpers pakken jouw communicatie creatief, origineel en persoonlijk aan. Accent Interactive werkt met diverse specialisten in huisstijl, brochures en promotionele campagnes. Een huisstijl creëren of opfrissen, een attractieve website of folder, onze ontwerpers vertalen jouw wens tot een mooi resultaat.

Wil jij ook een succesvolle samenwerking aangaan?

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou bedrijf kunnen betekenen? Ik maak graag een afspraak met je. Bel naar +31 172 603 130.

Plan een meeting

Onze awards & keurmerken

 • Full Service Internetbureau
 • Magento webshop
 • FD Gazellen 2021
 • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
 • Magento webshop
 • Magento webshop
 • magento certification Magento webshop
 • Leadinfo Certified Partner
 • Fonk100 award 2020
 • Maatwerk website Fonk
 • Emerce100