// Online marketing

SEO Specialist

SEO is een verzamelnaam voor een reeks activiteiten die gericht zijn op het verbeteren van de positie van een website in de zoekresultaten van zoekmachines, met als doel om de website beter gevonden te laten worden door mensen die naar relevante zoekwoorden zoeken. Door de online zichtbaarheid van een website te verbeteren, kan SEO helpen om meer bezoekers naar de website te trekken en om de merkbekendheid en het vertrouwen in het merk te vergroten.

SEO Specialist

Wat is zoekmachineoptimalisatie?

Zoekmachineoptimalisatie, ook wel bekend als SEO (Search Engine Optimization), is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van een website in de zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google. Het doel van SEO is om ervoor te zorgen dat een website beter gevonden wordt door zoekmachines, zodat de website beter gepositioneerd wordt in de zoekresultaten en dus meer bezoekers aantrekt.

Er zijn verschillende manieren waarop SEO kan worden toegepast, zoals het optimaliseren van de inhoud en structuur van een website, het verkrijgen van kwalitatief goede externe links naar de website en het gebruik van relevante zoekwoorden en zinnen op de website. Het doel van SEO is om de website aantrekkelijker te maken voor zoekmachines en om ervoor te zorgen dat de website beter gevonden wordt door mensen die naar relevante zoekwoorden of zinnen zoeken. Hier helpen we je graag mee.

Zichtbaarheid vergroten?

Er zijn verschillende manieren waarop wij jullie online zichtbaarheid kunnen verbeteren:

 1. Door jullie website te optimaliseren voor zoekmachines: Dit kan worden gedaan door het verbeteren van de technische aspecten van de website, zoals het opstellen van een sitemap, het verminderen van de laadtijd van de website en het gebruik van geschikte URLs en titels.
 2. Door het gebruik van relevante en kwalitatief goede content: Door het publiceren van relevante en unieke content die aansluit bij de behoeften en interesses van je doelgroep, kan je de online zichtbaarheid van de website verbeteren.
 3. Door het opbouwen van kwalitatief goede links naar de website: Door het verkrijgen van links van andere betrouwbare en relevante websites naar jouw website, kan je de autoriteit en het vertrouwen van je website vergroten in de ogen van zoekmachines, wat kan helpen om de positie in de zoekresultaten te verbeteren.
 4. Door het gebruik van sociale media: Door het activeren van sociale media kanalen en het delen van relevante content op deze kanalen, kan je de online zichtbaarheid van je website vergroten.
SEO Specialist

Het is belangrijk om te onthouden dat SEO een continu proces is en dat het regelmatig werk vereist om de prestaties van de website op lange termijn te behouden of te verbeteren. Accent Interactive kan je dus ook ondersteuning en begeleiding bieden om de SEO-inspanningen op de lange termijn te behouden en te versterken.

SEO Specialist

Meer weten?

Bel ons voor meer informatie, of plan een online afspraak met Sarah.

Plan een online afspraak

Onze Awards & kenmerken

 • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
 • Maatwerk website Fonk
 • magento certification
 • oranje handelsmissiefonds
 • Full Service Internetbureau
 • FD Gazellen 2020
 • Maatwerk website
 • FD Gazellen 2021
 • Emerce100
 • Leadinfo Certified Partner
 • Fonk100 award 2020