// Online marketing

SEO Specialist

Meer verkeer Hogere conversie Betere vindbaarheid Verbeterde gebruikerservaring

 

Als bedrijf is het van groot belang om online goed gevonden te worden. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is hierbij een onmisbare activiteit in online marketing. Bij Accent Interactive helpen we je graag bij het optimaliseren van jouw website om zo meer verkeer te genereren, de conversie te verhogen, de vindbaarheid te verbeteren en de gebruikerservaring te optimaliseren. Maar wat houdt SEO nu precies in? En waarom zou je dit uitbesteden aan ons als full service internetbureau? We gaan je hier meer vertellen over SEO en de voordelen die het kan opleveren voor jouw bedrijf.

SEO Specialist

Wat is zoekmachineoptimalisatie?

Zoekmachineoptimalisatie, ook wel bekend als SEO (Search Engine Optimization), is een verzamelnaam voor een reeks activiteiten die gericht zijn op het verbeteren van de positie van een website in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Het doel hiervan is om de website beter gevonden te laten worden door mensen die naar relevante zoekwoorden zoeken. Door de online zichtbaarheid van een website te verbeteren, kan SEO helpen om meer bezoekers naar de website te trekken en om de merkbekendheid en het vertrouwen in het merk te vergroten.

Er zijn verschillende manieren waarop SEO kan worden toegepast. Het optimaliseren van de inhoud en structuur van een website is er één van, maar ook het verkrijgen van kwalitatief goede externe links naar de website en het gebruik van relevante zoekwoorden en zinnen op de website zijn belangrijk. Het doel van SEO is om de website aantrekkelijker te maken voor zoekmachines en om ervoor te zorgen dat de website beter gevonden wordt door mensen die naar relevante zoekwoorden of zinnen zoeken. Om een effectieve SEO strategie te ontwikkelen, is het belangrijk om te begrijpen wie jouw doelgroep is en wat ze zoeken. Daarna kijken we naar de ranking factors die Google hanteert en hoe we die kunnen toepassen op jouw website. Hierbij kijken we naar elementen zoals technische optimalisatie, keyword optimalisatie, linkbuilding en content optimalisatie.

Wat levert SEO op voor jouw bedrijf?

SEO levert verschillende voordelen op voor bedrijven die willen groeien en hun online aanwezigheid willen verbeteren. Hieronder staan enkele voordelen van SEO:

 1. Meer verkeer: Een goede SEO-strategie kan helpen bij het verhogen van het aantal bezoekers op een website, door de website hoger in de zoekresultaten te laten verschijnen.
 2. Betere vindbaarheid: Door de website hoger te laten ranken in de zoekresultaten, wordt de website beter vindbaar voor de doelgroep en heeft het een grotere kans om gevonden te worden door potentiële klanten.
 3. Verbetering van de gebruikerservaring: SEO richt zich op de verbetering van de technische aspecten en de inhoud van een website, om een betere gebruikerservaring te bieden. Dit kan leiden tot langere bezoektijden, een lagere bounce rate en een hogere conversie.
 4. Hogere conversie: Als gevolg van een verbeterde gebruikerservaring, kan SEO helpen bij het verhogen van de conversie en het genereren van meer inkomsten.
 5. Duurzame groei: SEO is een duurzame manier om de online aanwezigheid van een bedrijf te verbeteren, in tegenstelling tot betaalde online marketingmethoden. Als een website eenmaal hoog rankt in de zoekresultaten, blijft deze meestal daar staan, tenzij er veranderingen plaatsvinden in de zoekalgoritmen of de concurrentie.

SEO is een continu proces en vereist tijd en inspanning. Maar als het goed wordt uitgevoerd, kan het bedrijven helpen om een duurzame groei en verbetering van hun online aanwezigheid te realiseren.

Vraag een SEO rapport aan

Zichtbaarheid vergroten?

Er zijn verschillende manieren waarop wij jullie online zichtbaarheid kunnen verbeteren:

 1. Door jullie website te optimaliseren voor zoekmachines: Dit kan worden gedaan door het verbeteren van de technische aspecten van de website. Een paar voorbeelden hiervan zijn het opstellen van een sitemap, het verminderen van de laadtijd van de website en het gebruik van geschikte URLs en titels.
 2. Het gebruik van relevante en kwalitatief goede content: Door het publiceren van relevante en unieke content die aansluit bij de behoeften en interesses van je doelgroep, kan je de online zichtbaarheid van de website verbeteren.
 3. Het opbouwen van kwalitatief goede links naar de website: Door het verkrijgen van links van andere betrouwbare en relevante websites naar jouw website, kan je de autoriteit en het vertrouwen van je website vergroten in de ogen van zoekmachines. Dit kan helpen om de positie in de zoekresultaten te verbeteren.
 4. Social media is ook een belangrijk onderdeel van onze online marketing strategieën: Het is een effectieve manier om verkeer naar jouw website te genereren en om te bouwen aan jouw online merk. Onze specialisten helpen je bij het ontwikkelen van een social media strategie die aansluit bij jouw SEO-strategie.
SEO Specialist

Waarom Accent Interactive?

Bij Accent Interactive begrijpen we dat het belangrijk is om verder te kijken dan alleen de technische aspecten van SEO. Daarom helpen onze specialisten je niet alleen met het optimaliseren van de technische aspecten van je website, maar ook met het ontwikkelen van een contentmarketingstrategie die aansluit bij de zoektermen en behoeften van je doelgroep. Met behulp van ai marketing en marketing automation kunnen we de resultaten van je online marketinginspanningen nog verder verbeteren.

Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring met het optimaliseren van websites voor zoekmachines, en weten precies wat er nodig is om je website hoger in Google te laten verschijnen.

We begrijpen dat online marketing niet alleen draait om het verbeteren van de vindbaarheid van je website, maar ook om het optimaliseren van je ROI. Daarom helpen onze specialisten je niet alleen met het verbeteren van de vindbaarheid van je website, maar ook met het optimaliseren van je conversie en het berekenen van je ROI. We bieden verschillende diensten aan, zoals conversie optimalisatie, contentplan ontwikkeling, linkbuilding strategieën en technische SEO.

Onze aanpak is gericht op het genereren van meer leads en het verhogen van de conversie op je website. We begrijpen dat lokale marketing ook een belangrijke rol kan spelen bij het aantrekken van klanten en het verbeteren van de online aanwezigheid van je bedrijf. Daarom bieden we ook diensten aan op het gebied van lokale marketing.

Bij Accent Interactive ben je verzekerd van de beste online marketingdiensten en een persoonlijke aanpak. We begrijpen dat het belangrijk is om je te onderscheiden van je concurrenten, en daarom bieden we je de beste online marketingstrategieën die aansluiten bij jouw unieke bedrijfsbehoeften.

Duurzame SEO

Onze specialisten begrijpen dat het optimaliseren van je website voor zoekmachines een continu proces is. Daarom bieden we ook ondersteuning en begeleiding aan om je SEO-inspanningen op de lange termijn te behouden en te versterken. Of je nu net begint met SEO of al bekend bent met de basisprincipes, onze specialisten helpen je om je online marketingdoelen te bereiken en je bedrijf te laten groeien.

Een succesvolle SEO

Bij Accent Interactive zijn we trots op de resultaten die we hebben behaald voor onze klanten op het gebied van SEO. We geloven in het leveren van hoogwaardige diensten en het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Daarom bieden we de volgende garanties voor succesvolle SEO:

 1. Maatwerk strategieën: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we maatwerk SEO strategieën aan die aansluiten bij de behoeften en doelen van jouw bedrijf.
 2. Transparantie: We geloven in open en eerlijke communicatie met onze klanten. Daarom bieden we regelmatige rapportages en transparante resultaten zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je SEO-campagne.

 3. Duurzame resultaten: Onze SEO-strategieën zijn gericht op het behalen van duurzame resultaten op lange termijn. We streven ernaar om de online aanwezigheid van je bedrijf te verbeteren en te laten groeien.

 4. Expertise: Onze SEO-specialisten hebben uitgebreide ervaring in het optimaliseren van websites voor zoekmachines en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van SEO.

 5. Focus op ROI: We begrijpen dat de ROI van je SEO-inspanningen belangrijk is. Daarom richten we ons niet alleen op het verbeteren van de vindbaarheid van je website, maar ook op het verhogen van je conversie en ROI.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw online aanwezigheid kunnen verbeteren met onze SEO-diensten.

Myrthe en Sarah achter de computer
SEO Specialist

Meer weten?

Bel ons voor meer informatie, of plan een online afspraak met Sarah.

Plan een online afspraak

Onze Awards & kenmerken

 • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
 • Maatwerk website Fonk
 • magento certification Magento webshop
 • Magento webshop
 • Full Service Internetbureau
 • Magento webshop
 • Magento webshop
 • FD Gazellen 2021
 • Emerce100
 • Leadinfo Certified Partner
 • Fonk100 award 2020